Φωκάς Ευαγγελινός: «Φέτος με την Αμάντα στην Eurovision 2022 είναι δύσκολα τα πράγματα»
Ο Φωκάς Ευαγγελινός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την Αμάντα Γεωργιάδη και την εμφάνιση της Ελλάδας στη σκηνή της Eurovision 2022.

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Φωκάς Ευαγγελινός για την εμφάνιση της Αμάντας Γεωργιάδη στη σκηνή της Eurovision 2022 και όλα αυτά που ετοιμάζουν με την ελληνική συμμετοχή. Ο δημοφιλής χορογράφος αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του επιστροφή και τη συνεργασία με τον Νίκο Κοκλώνη καθώς και την φετινή ελληνική συμμετοχή στον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός σημείωσε χαρακτηριστικά πως:

«Είχα αποκλείσει την τηλεόραση. Έκανα αυτό που έκανα με την Ρούλα που περάσαμε πολύ όμορφα, θέατρο, μεγάλα events και πολλά πολλά ακόμα. Κάποια στιγμή έκλεισε αυτός ο κύκλος της τηλεόρασης. Έβλεπα τον Νίκο Κοκλώνη στην τηλεόραση και μου άρεσε αυτό που έβλεπα, έβλεπα μια χαρά και μου έφερνε μια θύμηση όμορφη από αυτά που έχω κάνει. Όταν με κάλεσε, λοιπόν, χάρηκα πάρα πολύ κι ας μην τον ήξερα μέχρι τότε. Δεν είχαμε πει ούτε γεια και πήγα να συζητήσω μαζί του. Ο τρόπος όμως που με αντιμετώπισε, λέγοντας μου καλησπέρα, δίχως να μου πει τίποτα άλλο, θέλησα να συνεργαστούμε»

Ο γνωστός χορογράφος μίλησε και για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2022 και την Αμάντα Γεωργιάδη. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Φέτος με την Αμάντα Γεωργιάδη στην Eurovision 2022 είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί από την πρώτη στιγμή που άκουσα το τραγούδι, με συγκινούν απίστευτα οι απόλυτες παύσεις που έχει. Το λάτρεψα το τραγούδι.

Και λέω πως είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί πρέπει την παύση να την κάνεις οργανική, να την κάνεις κάτι να σημαίνει. Μου έρχεται η φλασιά και λέω πως θα πω όλη την ιστορία με την Αμάντα μέσα από τα μάτια της. Τα πάντα θα τα βλέπουμε μέσα από το βλέμμα της»

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;