Φωκάς Ευαγγελινός: Όσα αποκάλυψε για τη σκηνική παρουσία της Ελλάδας στη Eurovision 2022
Φωκάς Ευαγγελινός: «Υπάρχει μια εικαστική παρέμβαση. Το ρούχο θα είναι της Σήλιας Κριθαριώτη. Είναι πάρα πολύ όμορφο και δωρικό».

Λίγος καιρός έμεινε για να παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας τη Eurovision 2022.

Ο 66ος διαγωνισμός τραγουδιού θα διεξαχθεί στο Τορίνο της Ιταλίας στις 10, 12 και 14 Μαΐου, με το Pala Olimpico να φορά τα καλά του και να υποδέχεται τις 40 διαγωνιζόμενες χώρες.

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Αμάντα Γεωργιάδη, με το τραγούδι «Die together».

Λίγες ώρες πριν από την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής, ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος και φέτος θα επιμεληθεί τη σκηνική μας παρουσία, αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για όσα θα δούμε on stage.

Ο χορογράφος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και έκανε ειδική αναφορά στο πώς θα διαμορφωθεί σκηνικά το τραγούδι αλλά στο τι θα φοράει η Αμάντα.

«Στη σκηνή θα είναι μόνη της. Σαν αποτύπωμα σκηνικό έχω στο μυαλό μου τρεις λέξεις: την απουσία γιατί είναι χωρισμός, τη φθορά που έχει μια σχέση και τη στενοχώρια που φέρνει ένας χωρισμός. Νομίζω πως θα τα αποτυπώσω σωστά και θα είναι κάτι πολύ όμορφο και τρυφερό γιατί το κομμάτι είναι έτσι», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Εύρημα δεν υπάρχει, υπάρχει μια εικαστική παρέμβαση. Το ρούχο θα είναι της Σήλιας Κριθαριώτη. Είναι πάρα πολύ όμορφο και δωρικό. Η αρχή είναι ότι μέσα από τα μάτια της Αμάντας βλέπουμε τα πάντα».

«Το έχω αγαπήσει το τραγούδι. Τρελάθηκα και με αυτό και με την Αμάντα. Μου αρέσουν οι παύσεις του τραγουδιού. Είναι ένα ισχυρό στοιχείο αυτό. Η Αμάντα είναι σαν εξωτικό και μπορεί να φαίνεται σοβαρή, αλλά έχει χιούμορ. Είναι μια υπέροχη συνεργασία», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;