Πάτρα: Εξώδικο από τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς σε Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη
Ακόμα μία νέα τροπή παίρνει η υπόθεση στην Πάτρα, με τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς να στέλνουν εξώδικο σε Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη.

Εξώδικο μέσω του δικηγόρου τους, κ. Ανδρέα Θεοδωρόπουλου, αποφάσισαν να αποστείλουν οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς από την Πάτρα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη. Αυτά έγιναν γνωστά μέσα από την εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και Πάλι».

Ο δικηγόρος κ. Θεοδωρόπουλος ανέφερε στην εκπομπή:

«Έχουμε καταθέσει το εξώδικο και έχει ενημερωθεί και ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου και ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη.

Με αυτό το εξώδικο, απαγορεύουμε να εισέλθει στην οικεία κάποιος άλλος πέραν των δικηγόρων των συγγενών, οι οποίοι είναι οι νόμιμοι κληρονόμοι. Υπάρχουν προσωπικά αντικείμενα της σπιτονοικοκυρας και θα πρέπει να ελέγχει εάν έχουν πουληθεί ή όχι»

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Εμείς γνωρίζουμε ότι υπήρχαν δύο σπαθιά του αείμνηστου πατέρα της, τα οποία έχουν αξία περίπου 10.000 ευρώ το καθένα. Αυτό το γνωρίζουμε 100% από την υπηρεσία του θανόντος αλλά και από τους συγγενείς. Εγώ εκπροσωπώ έναν εκ των συγγενών, και θεωρούμε ότι θα δικαιωθεί η ψυχή της εάν βγει η αλήθεια.

Έχουμε καταβάλει αίτημα για εκταφή της σπιτονοικοκυράς για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου της»

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;