Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξάδελφός της ο τεχνικός που «έσβηνε αρχεία» -Πότε θα καταθέσει στις Αρχές
Ξάδερφος της Ρούλας Πισπιρίγκου φέρεται να είναι ο τεχνικός υπολογιστών που τη βοηθούσε να σβήνει ηλεκτρονικά ίχνη από τον υπολογιστή της.

Ξάδερφος της Ρούλας Πισπιρίγκου φέρεται να είναι ο τεχνικός υπολογιστών που τη βοηθούσε κατά διαστήματα να σβήνει ηλεκτρονικά ίχνη από τον υπολογιστή της.

Αυτό αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό», τονίζοντας ότι πρόκειται για 55χρονο ο οποίος έκλεισε το μαγαζί που είχε και εργάζεται στο σπίτι του ή πηγαίνοντας σε σπίτια πελατών του.

Σε συνομιλία με τη δημοσιογράφο της εκπομπής, είπε πως πράγματι τα τελευταία χρόνια, όταν τον καλούσε, έκανε τη δουλειά του, έσβηνε τα αρχεία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο ίδιος προτίθεται να καταθέσει την Τρίτη (2/5) στην Πάτρα ή στην Ασφάλεια Αθηνών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 55χρονος θυμάται ότι έσβηνε αναζητήσεις για φάρμακα, αλλά αυτό το δικαιολογούσε διότι ήξερε πως τα παιδιά της οικογένειας είχαν διάφορα ζητήματα υγείας.

Σημειώνεται ότι, όπως τόνισε η δημοσιογράφος, δεν είναι γνωστό εάν το όνομά του προέκυψε από την έρευνα ή αν ο ίδιος αυτοβούλως εμφανίστηκε στις Αρχές.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
0 - 0
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
0 - 0
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1