Προβλέψεις ζωδίων: Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο στις 30 Απριλίου
Προβλέψεις ζωδίων: Επαναστατική αλλαγή στην αίσθηση και στις αισθήσεις.

Προβλέψεις ζωδίων: Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο 30 Απριλίου – Επαναστατική αλλαγή στην αίσθηση και στις αισθήσεις

Από την Λίλιαν Σίμου – astrolife.gr

Τελευταία ημέρα του Απρίλη αργά το βράδυ και η πρώτη έκλειψη Ηλίου του 2022, σχηματίζεται… Η λέξη «έκλειψη» σημαίνει πως θέλουμε κάτι να εκλείψει. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να μας αναστατώνει τον ψυχισμό και να πάρουμε δυναμικές αποφάσεις. Κατά συνέπεια, ως γεγονός, κάποιες φορές πιο έντονα, άλλες λιγότερο, υπογραμμίζουν συγκεκριμένα θέματα σαν γενική εικόνα και ατομικά στη συνέχεια.

Η Ηλιακή έκλειψη, δηλώνει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός επόμενου, κάνοντας όμως τον απαραίτητο καθαρισμό. Μία ενδιαφέρουσα έκλειψη, όπου το φως του Ήλιου εκλείπει και σηματοδοτεί ένα τέλος και μία νέα αρχή.

Η μερική έκλειψη Ηλίου της 30ης Απριλίου είναι στην 10η μοίρα του Ταύρου 27’, δεν είναι ορατή στην Ελλάδα, αλλά στην Ανταρκτική και στο νότιο μέρος της Νοτίου Αμερικής. Το φαινόμενο είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε ευνοϊκό συνδυασμό προς τον Άρη στους Ιχθείς.

Αστεροειδείς συμμετέχουν στον εντυπωσιακό συνδυασμό της έκλειψης. Πρόκειται για τον αστεροειδή Eros 433 (Έρως) και ο αστεροειδής Hebe 6 (Ήβη) σε σύνοδο με τον Ήλιο και τη Σελήνη, τον αστεροειδή Hidalgo 944 σε αντίθεση προς την έκλειψη και τον Ουρανό, ο αστεροειδής Astraea 5 (Αστραία) σε σύνοδο με τον Άρη στους Ιχθείς και σε εξάγωνο προς την έκλειψη. Τέλος δύο «περίεργοι» ως προς τη φύση τους αστεροειδείς, είναι κοντά στην έκλειψη: ο Sisyphus 1866 και ο Toro 1685.

Η πληθωρικότητα των αστεροειδών, τονίζει με πολλές αποχρώσεις το φαινόμενο της έκλειψης.

Ο ωροσκόπος της έκλειψης είναι στον Τοξότη και το Μεσουράνημα στον Ζυγό. Ο Ερμής αλλάζει πλέον ζώδιο και βρίσκεται στους Διδύμους και οι ιδέες είναι περισσότερο ευέλικτες και εύστροφες. Η Αφροδίτη και ο Δίας (κυβερνήτες του ωροσκόπου και του Μεσουρανήματος) συμπορεύονται στην μοίρα έξαρσης της Αφροδίτης, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, είναι η ρομαντική πινελιά και η δοτική πλευρά της Αγαπης.

Σημαντικά σημεία που υπογραμμίζονται από το φαινόμενο οδηγούν στην ανάγκη να ξεπεράσουμε τους δισταγμούς, να ανοίξουμε νέους ορίζοντες, μελετώντας όμως πάντα σχολαστικά τον βηματισμό μας.

Η ανάγκη για απόλαυση, χαρά, ικανοποίηση, σιγουριά και ασφάλεια, είναι το κίνητρο για κάθε αλλαγή.

Κατά συνέπεια αυτά που διακρίνονται είναι:

  • Η σπίθα της Αγάπης, στην ανώτερη μορφή της – ως κίνητρο προσφοράς και πνευματικής σύλληψης
  • Η σπίθα της Αγάπης, ως κινητοποίηση για έμπνευση, υλοποίηση στόχων, χαρά και χαμόγελα ψυχής
  • Αναζητάμε την ικανοποίηση των πέντε αισθήσεων.
  • Η διάθεση γίνεται ανοιξιάτικη, εφηβική σχεδόν και μπορούμε να δώσουμε έμφαση στην ανανέωσή μας, εσωτερικά και εξωτερικά.
  • Η θεραπεία σε ό,τι νοσεί και δεν προσφέρει προοπτική ανάπτυξης, είναι εφικτή.
  • Νοσηρές σχέσεις, συνήθειες και καταστάσεις, μπορούν να αλλάξουν άρδην και να νιώσουμε ξανά υγιείς πνευματικά, ψυχικά και σωματικά.
  • Επαναστατικές αλλαγές προκύπτουν όπου νιώθουμε ότι επικρατεί η αδικία. Η αντίδραση μπορεί να είναι εκρηκτική. Ταυτόχρονα όμως, ενδέχεται να απομακρυνθούμε από ένα χώρο ή κάποιους ανθρώπους που δεν σέβονται αξίες, ήθη και ποιότητα.

Στα αρνητικά των ημερών:

  • Σημαντικό είναι να μην κάνουμε τα ίδια λάθη ή να αποφύγουμε με κάθε τρόπο να φανούμε αγνώμονες.
  • Χρειάζεται να απομακρύνουμε την τάση της απέλπιδας προσπάθειας, να έχουμε διάκριση, συνειδητοποίηση.
  • Και να χρησιμοποιήσουμε σωστά τη δύναμη παραγωγικότητας, χωρίς να σπαταλήσουμε την ενέργειά μας σε ανταγωνιστικές διαθέσεις, αντεκδίκηση, αντιζηλία, θυμό, άκομψη συμπεριφορά, βίαιες αντιδράσεις.

Ως προς τον χάρτη της χώρας μας

Η έκλειψη αυτή προδιαθέτει για κρυφές και παρασκηνιακές κινήσεις, συμφέροντα μη εμφανή, που όμως θα φέρουν τριγμούς και αποκαλύψεις στις εργαζόμενες τάξεις, στον πολίτη και σε θέματα υγείας των πολιτών.

Εκπλήξεις από και προς τους κυβερνητικούς κύκλους, μοιάζουν με ένα «παιχνίδι για γερά νεύρα». Οι αντιπολιτευόμενες δυνάμεις, συμμετέχουν μέσω σιωπηρής αποδοχής και συναίνεσης.

Καθώς βρίσκεται ο λαός μπροστά σε καρμικά διλήμματα, καλό θα ήταν να διερευνήσουμε τις εναλλακτικές και να μην παραμείνουμε προσκολλημένοι στις βολικές λύσεις άλλων εποχών.

Η δράση προκαλεί αντίδραση, και ενώ υπάρχουν ευφυείς ιδέες, θα πρέπει να αναρωτηθούμε για το ποιος τις εμποδίζει να αναπτυχθούν. Ίσως αυτό οφείλεται σε λάθος επιλογές και στην θλίψη που έχουμε συσσωρεύσει από το παρελθόν. Χρειάζεται αποφασιστικότητα, προκειμένου να αποκαλυφθούν οι κρυφές κινήσεις των συμφερόντων και να σπάσουμε τα δεσμά με τα λάθη του παρελθόντος ή να βγουν στο φως οι κρυφές και δόλιες κινήσεις σε βάρος της προόδου και των πολιτών της χώρας.

Είναι απαραίτητο να μην πλανηθούμε από όμορφες υποσχέσεις και μία πλασματική εικόνα προσφοράς εκ μέρους των αντιπροσώπων μας στη Βουλή. Η υπερβολή θα κρύβει παγίδες και οι υποσχέσεις δεν θα τηρηθούν.

Η ζωδιακή μοίρα της έκλειψης, σύμφωνα με τον αγαπημένο μου δάσκαλο Ντέην Ρουντγίαρ αναφέρεται στην ανάγκη να προσφέρουμε βοήθεια στον συνάνθρωπο, να εκφράσουμε συμπόνια και κατανόηση.

Συμβουλές για το ζώδιο του Ήλιου και του ωροσκόπου μας

Κριός

Με την προσοχή σας στραμμένη στα οικονομικά θα κινηθείτε και θα υπάρξουν πολλές απαιτήσεις για τους στόχους σας. Θα μάθετε να λειτουργείτε σε πιο αργούς ρυθμούς, αυτό σίγουρα σας ταλαιπωρεί. Είναι σημαντικό να περιφρουρήσετε τα έσοδά σας. Στην σημερινή εποχή δεν επιτρέπεται το ρίσκο και δεν είναι σωστό να κάνετε μεγάλα έξοδα. Ωστόσο, μπορείτε να αποδείξετε ότι είστε ικανοί για μία επιλογή δράσης κάτω από δύσκολες συνθήκες. Οδηγεί σε ανασκόπηση και ενδοσκόπηση. Η δράση πρέπει να αποφασιστεί για αργότερα. Δεν θα ήταν σωστό να δράσετε βιαστικά, δίχως σχεδιασμό. Ενδιαφερθείτε για το συμφέρον σας και αναλογιστείτε τι αποκομίσατε μέσα από τον τρόπο που κινηθήκατε ως τώρα. Κάποιοι από εσάς, θα αλλάξετε τρόπο δράσης και θα απαιτήσετε απολαβές για κάθε σας έργο.

Ταύρος

Στον δικό σας χώρο έχουμε την απαιτητική έκλειψη. Εκκεντρικότητα και ανατροπές, αλλάζουν τις προσωπικές σας ανάγκες. Είναι σαν να σας προσφέρεται το έδαφος να δημιουργήσετε το «παιχνίδι» της ζωής. Επομένως, ας ασχοληθείτε καλύτερα εσείς οι ίδιοι με τις υποθέσεις σας και ας κάνετε κινήσεις, που ως τώρα δεν αποφασίζατε. Αποφύγετε όμως να φανείτε πεισματάρηδες, και εκτός από το χάρισμα της υπομονής, ας θυμόσαστε πως έχετε ένα μονοκόμματο τρόπο δράσης, κάτι που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Καλό θα ήταν να ακούσετε τις συμβουλές των γύρω σας, να δώσετε βάση σε κάποια σχόλια ίσως, γιατί μπορεί αργότερα, να καταλάβετε πως δεν έχετε βγει κερδισμένοι με την επιμονή σας αυτό το διάστημα. Θα απαιτηθεί να θέσετε ψηλά τους στόχους σας και αν επιμείνετε, με τις σωστές ισορροπίες, συνεργασίας και σχέσεων, θα αλλάξει ριζικά η ζωή σας.

Δίδυμοι

Λίγο άβολη η περίοδος αυτή για σας, είναι μία περίοδος κατά την οποία αναχαιτίζεται αισθητά η ανάγκη σας για πολλαπλές δραστηριότητες. Πρέπει πλέον, θέλοντας και μη, να επικεντρωθείτε σε ένα μόνο και σημαντικό, πρακτικό στόχο. Αυτό σας ταλαιπωρεί και δημιουργεί είτε ευαισθησίες υγείας, είτε μία εσωτερική αναστάτωση. Καθώς δεν είναι εύκολο να δημιουργήσετε κάτω από συνθήκες πίεσης, ίσως το δημιουργικό σας έργο, χρειαστεί περισσότερο χρόνο. Δεν σας αρέσει να περιορίζουν τις κινήσεις σας, αλλά ο χρόνος θα είναι προς όφελός σας. Η ελευθερία απαιτεί κάποιες φορές, περιόδους ανάπαυσης και ενδοσκόπησης. Με την εκκεντρική έκλειψη, θα έχετε έμπνευση και ξαφνικές ή πρωτότυπες ιδέες. Αποφύγετε την κόπωση γιατί μπορεί να φέρει ευαισθησίες υγείας, και μειώστε το άγχος σας.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;