Προβλέψεις ζωδίων: Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο στις 30 Απριλίου
Προβλέψεις ζωδίων: Επαναστατική αλλαγή στην αίσθηση και στις αισθήσεις.

Καρκίνος

Καθώς φροντίζετε ιδιαίτερα για να είστε εξασφαλισμένοι, η έκλειψη προσφέρει τώρα την ευκαιρία ανανέωσης, έστω με εκρηκτικό τρόπο. Θα κριθεί ποιος στόχος είναι υλοποιήσιμος και ποιος όχι. Αλλά και να γίνουν αλλαγές, ανατροπές και νέες ιδέες. Μέσα από μία επιλογή ευκαιριών λοιπόν, ας δοκιμάσετε τις αντοχές σας, για ένα όνειρο που θέλετε να πραγματοποιηθεί και θα σας δώσει χαρά. Η ικανοποίηση μπορεί να έρθει επίσης ανάμεσα σε άτομα που είναι φίλοι και έχουν είτε ίδια είτε εντελώς αντίθετη νοοτροπία με σας. Οι προκλήσεις θα είναι το κίνητρο για να δώσετε στη ζωή σας φως, χρώμα, χαρά και να περάσετε όμορφα μέσα από δημιουργία και όνειρα που μοιράζεστε με άλλους. Κάποιες προσωπικές σχέσεις θα αλλάξουν μορφή, είτε προς το καλύτερο, είτε θα κλείσουν τον κύκλο τους. Στην δεύτερη περίπτωση, μπορεί να συμβάλει μία οικονομική απαίτηση. Δεν πρέπει να ριψοκινδυνεύσετε σε επενδύσεις.

Λέων

Η έκλειψη προκαλεί έντονες συγκινήσεις για σας και ωθεί σε δράση. Για τον λόγο αυτό, έχετε ένα κίνητρο να επικρατήσετε των ανταγωνιστών σας, αν λειτουργήσετε σωστά. Επομένως, δίχως να κάνετε υπερβολές, δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας και κάνετε κάτι εσείς οι ίδιοι. Προσοχή θα χρειαστείτε για να μην θεωρηθείτε πολύ υλιστές ή κτητικοί, καθώς θα έχετε ανάγκη να προβάλλετε το κέρδος σας. Η αλήθεια είναι πως σας λείπει η ευελιξία (σαν φύση ζωδίου) για τον λόγο αυτό, θα ήταν καλό να διατηρήσετε την ευγένειά σας για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Οι απαιτήσεις από ή προς τους συνεργάτες, είναι ένα δίλημμα. Προκαλείτε ζήλια και ανταγωνισμό, γι’ αυτό ας είστε επιφυλακτικοί. Σας κινητοποιούν το εκκεντρικό πνεύμα, η επαναστατική διάθεση, αλλά και η ποιότητα της αισθητικής.

Παρθένος

Ευνοημένοι είστε σε μεγάλο βαθμό αυτό το χρονικό διάστημα. Γιατί η έκλειψη στον Ταύρο σχηματίζει θετική γωνία και σας βοηθά να βρείτε μακρινούς στόχους και οραματισμούς κάτω από μία ιδέα. Δεν αποκλείεται η γνώση που έχετε να παίξει ένα ρόλο στις μελλοντικές σας επιλογές, ή να επιθυμήσετε μία νέα εξειδίκευση. Σας προσδίδει αποφασιστικότητα που την χρειάζεστε και την πεποίθηση πως μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Επομένως, ας είστε ικανοποιημένοι και ας τολμήσετε πλέον να αναδείξετε ταλέντα, γιατί η επιμέλεια και η συνέπειά σας, σας κάνουν αρκετά πιο σωστούς από ό,τι πιστεύετε. Φαίνεται να ανοίγουν πόρτες, να συναντάτε νέες διεξόδους και να προσφέρεται το έδαφος για καλλιέργεια πρωτότυπων ιδεών. Δεχθείτε αυτό το διάστημα τις θετικές επιρροές για αλλαγή από την ρουτίνα, προχωρώντας δυναμικά προς κάθε κατεύθυνση, ακόμη κι αν σας φαίνεται μακρινή… Προσοχή στην διαχείριση των προσωπικών σχέσεων ή ενός δημιουργικού έργου.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πρακτική Άσκηση

22-05-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;