MadClip: Κυκλοφόρησε ο τελευταίος δίσκος του τράπερ
Το «Money And Drugs Can’t Live In Poverty» είναι ο τελευταίος δίσκος του MadClip και κυκλοφόρησε σήμερα Παρασκευή (29/4) από την Capital.

Ο MadClip, είναι ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους τράπερ της εγχώριας τραπ σκηνής με πολλά τραγούδια του, όπως τα «Kotera», το «Baby» και το «Mporei», να γίνονται viral hits και να ακούγονται παντού. Ο MadClip δυστυχώς έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής που είχε την Πέμπτης 02 Σεπτεμβρίου 2021 στις 02:30. Έτσι, ο μόλις 34 ετών τράπερ που ήταν εξαιρετικά δημοφιλής και αγαπητός στο κοινό του έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας την θλίψη στην οικογένειά του, τους φίλους και το κοινό του.

Τον Φεβρουάριο του 2022 έγινε γνωστό πως τον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει ο τελευταίος δίσκος του MadClip, ο οποίος θα είχε ως τίτλο το όνομά του. Έτσι, το «Money And Drugs Can’t Live In Poverty» από όπου προέκυψε το MadClip κυκλοφόρησε σήμερα Παρασκευή (29/4) και μάς υπενθυμίζει πως ο Peter Anastosopoulos ή MadClip, όπως έγινε γνωστός μέσα από τη δουλειά του, είναι ακόμη παρών μέσα από τη μουσική του.

Στον δίσκο συμμετείχαν ο Skive, ο οποίος ήταν στενός φίλος και συνεργάτης του MadClip και ο οποίος ανέλαβε το executive producing. Άλλωστε, ο Skive ήταν ο παραγωγός στον οποίο ο MadClip εμπιστευόταν τον ήχο του, ενώ μέσα στον δίσκο βλέπουμε κομμάτια με τους Fly Lo, Betaf Beats, Light, Red Face, Mike G, Rack, Strat, Jaypee, Justodd Beats, MUNEYLXRP, Fy, Thug Slime, Trannos, Billy Sio. Το artwork επιμελήθηκε o Sakestc. και ο δίσκος κυκλοφόρησε από την μουσική οικογένειά του, την Capital Music. Τέλος, σημειώνεται πως στον δίσκο συμπεριλαμβάνονται και τρία solo τραγούδια του MadClip.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1