Μέγκαν Φοξ: Όσα αποκάλυψε για το τελετουργικό πόσης αίματος και οι κουβέντες με τα παιδιά της περί σεξουαλικότητας
Διευκρινίσεις έδωσε η Μέγκαν Φοξ αναφορικά με τη συνήθεια που έχουν με τον αρραβωνιαστικό της, να πίνουν ο ένας το αίμα του άλλου.

Μερικές διευκρινίσεις θέλησε να δώσει η Μέγκαν Φοξ αναφορικά με τη συνήθεια που έχουν με τον αρραβωνιαστικό της, Μασίν Γκαν Κέλι, να πίνουν ο ένας το αίμα του άλλου.

«Υποθέτω πως το ότι πίνουμε ο ένας το αίμα του άλλου έχει δημιουργήσει παρανοήσεις ή πως ο κόσμος μάς φαντάζεται με κύπελλα, όπως στο Game of Thrones, να πίνουμε αίμα» είπε στο Glamour UK.

«Είναι μόνο μερικές σταγόνες. Αλλά, ναι, καταναλώνουμε το αίμα του άλλου κατά περιπτώσεις, για σκοπούς ιεροτελεστίας και μόνο».

Παρότι δήλωσε πως είναι απολύτως ελεγχόμενο, είπε πως ο σύντροφός της είναι πολύ πιο χαοτικός και «έτοιμος να κάνει τομή στο στήθος του με σπασμένο γυαλί και να πει: “Πάρε την ψυχή μου”».

Η ηθοποιός, αναφέρθηκε και στα ενδιαφέροντά της για την αστρολογία, τη μεταφυσική και τον διαλογισμό.

Ρωτήθηκε και για τη φιλία της με το ζεύγος Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και Τράβις Μπάρκερ, διευκρινίζοντας πως είναι κοντά αλλά δεν βρίσκονται πολύ συχνά καθώς είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους, «άρα κανείς δεν έχει πολύ μεγάλη επαφή μαζί τους».

Άλλωστε, και εκείνη και η γόνος της οικογένειας Καρντάσιαν έχουν παιδιά και ο χρόνος για διπλά ραντεβού είναι δυσεύρετος.

Η Μέγκαν Φοξ συγκινήθηκε όταν μίλησε για τις κουβέντες που είχε με τα αγόρια της για τη σεξουαλικότητα, δεδομένου πως ο μεγάλος της, Νόα, άρχισε να φοράει φορέματα όταν ήταν δύο ετών.

«Έφερα βιβλία που είχαν να κάνουν με αυτά τα θέματα και αναφέρονταν σε όλο το φάσμα του ζητήματος. Μερικά από τα βιβλία είναι γραμμένα από trans παιδιά».

«Μερικά έχουν να κάνουν με το πώς μπορεί να είσαι αγόρι και να φορά ένα φόρεμα: μπορείς να εκφραστείς μέσω από τα ρούχα, όπως επιθυμείς. Και αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη σεξουαλικότητα σου» εξομολογήθηκε.

Προσπάθησε να εισάγει αυτά τα θέματα στην καθημερινότητα των παιδιών της από όταν ήταν μικρά «για να μην νιώσει κανένας αλλόκοτος ή παράξενος».

Καταλήγοντας είπε πως τα παιδιά της δεν ασχολούνται με τα social media, τα οποία η ίδια θεωρεί «μοχθηρά». Αλλά, έχει ορισμένους λογαριασμούς, τους οποίους όμως δεν τους χειρίζεται η ίδια.

 

Mε πληροφορίες από Independent

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1