Η μητέρα του Chris Rock μιλάει για το χαστούκι  του Will Smith στη σκηνή των Όσκαρ - «Ήταν χαστούκι σε όλους»
Η μητέρα του Chris Rock «λύνει» τη σιωπή της για το χαστούκι που δέχθηκε ο γιός της στη σκηνή των Όσκαρ από τον Will Smith.

Η μητέρα του Chris Rock σχολιάζει, για πρώτη φορά, το “χαστούκι που έκανε τον γύρο του κόσμου” και έλαβε χώρα στην τελετή απονομής των Όσκαρ 2022. Τότε, ο γιος της δέχθηκε επίθεση από τον Will Smith για ένα κακόγουστο αστείο που είχε αποδέκτη τη γυναίκα του δεύτερου.

Η Ρόουζ Ροκ αναφέρθηκε στη στιγμή που έγινε το απόλυτο viral και η σκηνή της Τελετής Απονομής των βραβείων που συζητήθηκε όσο καμία άλλη. Σε τηλεοπτική εκπομπή, η μητέρα του Chris Rock δήλωσε:

«Αντέδρασες όταν σε κοίταξε η γυναίκα σου στραβά και πήγες και της έφτιαξες τη μέρα» 

Η αρχική της σκέψη, όπως όλων μας, ήταν ότι το περιστατικό ήταν στημένο. Όπως είπε:

«Όταν χαστούκισε τον Κρις, μας χαστούκισε όλους. Μας χαστούκισε στ’ αλήθεια. Γιατί όταν χτυπάς το παιδί μου, χτυπάς εμένα»

Στην πρώτη του εμφάνιση μετά τα Όσκαρ, ο Chris Rock είχε κάνει μία αναφορά στο περιστατικό και είχε σημειώσει πως «ακόμα επεξεργάζομαι αυτό που συνέβη».

Από εκείνη τη βραδιά και μετά, ο Smith έχει παραιτηθεί από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, η οποία διοργανώνει τα Όσκαρ. Η Ακαδημία, από τη μεριά της, έχει απαγορεύσει στον ηθοποιό να παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις της για τα επόμενα δέκα χρόνια, ενώ ο πρόεδρος της Ακαδημίας και η διευθύνουσα σύμβουλος ζήτησαν συγγνώμη από τον Rock με επιστολή τους. Σε αυτή έχουν αναφέρει:

«Θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη στον κ. Ροκ για τη διατήρηση της ψυχραιμίας του κάτω από εξαιρετικές συνθήκες.

Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μας εκπομπής, δεν αντιμετωπίσαμε σωστά την κατάσταση στην αίθουσα. Γι’ αυτό, λυπούμαστε. Αυτή ήταν μια ευκαιρία για εμάς να δώσουμε το παράδειγμα στους καλεσμένους μας, τους τηλεθεατές και την οικογένεια της Ακαδημίας μας σε όλο τον κόσμο, και δεν τα καταφέραμε – απροετοίμαστοι για το πρωτοφανές» 

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;