Jada Pinkett Smith: Η πρώτη της δημόσια τοποθέτηση μετά το χαστούκι του Will Smith στα Oscars
Η Jada Pinkett Smith που μία μέρα μετά το συμβάν έκανε μία διπλωματική δήλωση, πέρασε άλλο ένα μήνυμα μέσω της εκπομπής που παρουσιάζει.

To χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock ήταν ένα απρόσμενο γεγονός που στιγμάτισε τα Βραβεία Όσκαρ 2022.

Υπενθυμίζουμε πως ο Chris Rock έκανε ένα απρεπές σχόλιο για το ξυρισμένο κεφάλι της Jada Pinkett Smith και ο Will Smith ανέβηκε στη σκηνή, τον χαστούκισε και άρχισε να του φωνάζει από το κάθισμά του να μην ξαναπιάσει το όνομά της στο στόμα του.

Αυτό που συνέβη την επόμενη μέρα είναι ότι έγινε το θέμα που συζητούσε όλος ο πλανήτης επισκιάζοντας μέχρι και τους νικητές των μεγάλων βραβείων του κινηματογράφου. Το κοινό διχάστηκε στο ποιος είχε, τελικά, δίκιο, και η Ακαδημία κατέληξε να απαγορεύει στον Will Smith τη συμμετοχή του στα βραβεία για μία δεκαετία.

Η πρώτη δήλωση της Jada Pinkett Smith σχεδόν έναν μήνα μετά το χαστούκι

Η Jada Pinkett Smith που μία μέρα μετά το συμβάν έκανε μία διπλωματική δήλωση, «αυτή είναι μία σεζόν για θεραπεία και είμαι εδώ για αυτήν», πέρασε άλλο ένα ανάλογο μήνυμα μέσω της εκπομπής που παρουσιάζει «Red Table Talk».

«Λαμβάνοντας υπόψιν όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες, η οικογένεια Smith εστιάζει στη βαθιά θεραπεία. Κάποιες ανακαλύψεις γύρω από τη θεραπεία μας θα μοιραστούν στο τραπέζι όταν η ώρα είναι κατάλληλη. Μέχρι τότε, το τραπέζι θα συνεχίσει να προσφέρει τον εαυτό του σε δυνατές, εμπνευσμένες και θεραπευτικές μαρτυρίες όπως αυτή της εκπληκτικής, εντυπωσιακής πρώτη μας καλεσμένης», είπε.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;