Will Smith: Η απάντησή του για τον 10ετη αποκλεισμό του από την Ακαδημία
Ο Will Smith αποκλείστηκε για 10 χρόνια από την Ακαδημία Κινηματογράφου της Αμερικής.

Η αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής, την επιβολή της ποινής στον Will Smith εξαιτίας του χαστουκιού που έδωσε στον Chris Rock στα Όσκαρ 2022. Η Ακαδημία αποφάσισε απαγόρευση της εισόδου του σε οποιαδήποτε εκδήλωσή της, συμπεριλαμβανομένης της τελετής των Όσκαρ, για τα επόμενα 10 χρόνια. Τώρα, έχουμε την απάντηση του γνωστού ηθοποιού.

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Τα 94α Όσκαρ προορίζονταν να είναι μια γιορτή για τα πολλά άτομα στην κοινότητά μας που έκαναν απίστευτη δουλειά τον περασμένο χρόνο· ωστόσο, εκείνες οι στιγμές επισκιάστηκαν από την απαράδεκτη και επιβλαβή συμπεριφορά που είδαμε τον κ. Σμιθ να εκθέτει στη σκηνή»

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Will Smith είχε παραιτηθεί από την Ακαδημία Κινηματογράφου την 1η Απριλίου δηλώνοντας ότι θα αποδεχθεί κάθε συνέπεια της συμπεριφορά τους στην απονομή των Όσκαρ, αναγνωρίζοντας ότι οι πράξεις του ήταν σοκαριστικές και ασυγχώρητες. Στην επιστολή της παραίτησής του είχε γράψει:

«Έχω ανταποκριθεί άμεσα στην πειθαρχική ακρόαση της Ακαδημίας και θα αποδεχτώ πλήρως όλες τις συνέπειες για τη συμπεριφορά μου. Οι ενέργειές μου στην 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ ήταν επώδυνες και ασυγχώρητες.

Πρόδωσα την εμπιστοσύνη της Ακαδημίας. Στέρησα από άλλους υποψήφιους και νικητές την ευκαιρία να γιορτάσουν και να τιμηθούν για την εξαιρετική δουλειά τους»

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;