Στις 19:00 το διάγγελμα Μητσοτάκη για τον κατώτατο μισθό
Κατώτατος μισθός: Στις 19:00 θα ανακοινωθούν οι αλλαγές στο ύψος του από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε λίγες ώρες θα γνωστοποιηθεί το ύψος της αύξησης του κατώτατου μισθού, καθώς στις 19:00 το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, 20 Απριλίου, αναμένεται το μήνυμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε νωρίτερα σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, τον υπουργό Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, σε μία συνάντηση που είχε ως κεντρικό θέμα τον κατώτατο μισθό και την αύξησή του, που έχει προαναγγελθεί για την 1η Μαΐου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, είχε προαναγγείλει τις ανακοινώσεις, επισημαίνοντας πως είναι πολύ κοντά και είχε δηλώσει:

«Εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια για να είναι μια ουσιαστική και γενναία ενίσχυση»

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ανέφερε ότι ο υπουργός Εργασίας θα ενημερώσει σήμερα αναλυτικά τον πρωθυπουργό για την ολοκλήρωση της διαβούλευσης που προβλέπει ο νόμος για τον κατώτατο μισθό, θα τον ενημερώσει για τις απόψεις όσων συμμετείχαν στη διαβούλευση, για τα συμπεράσματα και της εισηγήσεις της 5μελους επιτροπής των ειδικών έτσι ώστε η κυβέρνηση να ανακοινώσει τις αποφάσεις της σε ό,τι αφορά τον κατώτατο μισθό. Όπως υπογράμμισε ο ίδιος:

«Είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε πράγματα σε ό,τι αφορά τον κατώτατο μισθό, κάτι που ο κόσμος το περιμένει»

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;