Πάτρα: Από ποιες συσκευές έγιναν οι αναζητήσεις για φάρμακα και βιβλία - Πού επικεντρώνονται οι αρχές
Οι έρευνες για τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα συνεχίζονται και οι αρχές έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στις ηλεκτρονικές συσκευές της οικογένειας Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη.

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες τους για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Οι έρευνες επικεντρώνονται, πλέον, στις ηλεκτρονικές συσκευές της οικογένειας Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη. Οι αρχές αναζητούν να βρουν το ποιος, το πότε και από ποιον λογαριασμό έγιναν οι αναζητήσεις για φάρμακα, φαρμακευτικά βιβλία και την ουσία κεταμίνη.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες οι αρχές προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο δεύτερο κοινό email της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Επιπλέον, οι αρχές επιχειρούν να αναλύσουν τις πληροφορίες από τα 8 κινητά τηλέφωνα, το τάμπλετ που ανακτήθηκε από τον τάφο της Τζωρτζίνας αλλά και την smart τηλεόραση που κατασχέθηκε.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν τεθεί και τα ηλεκτρονικά αποτυπώματα του λογαριασμού email με το ποδοσφαιρικό ψευδώνυμο του Μάνου Δασκαλάκη. Από αυτό το email εικάζεται πως έγιναν οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο, από το τάμπλετ της Τζωρτζίνας, για τα αναισθητικά φάρμακα, φαρμακευτικά βιβλία και την ουσία κεταμίνη.

Πάτρα: Ολοκληρώνονται οι καταθέσεις του προσωπικού από το Καραμανδάνειο

Σήμερα το μεσημέρι, εκτός απροόπτου αναμένεται να ολοκληρωθεί ο κύκλος των καταθέσεων των γιατρών από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων για την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας. Η διαδικασία αναμένεται να συνεχιστεί μετά το Πάσχα. Τότε, θα καταθέσει το νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού νοσοκομείου Πατρών με τη σειρά του στην 18η ανακρίτρια.

Πάτρα: Η δεύτερη έκθεση του ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη για την Μαλένα

Ο ιατροδικαστής, Σωκράτης Τσαντίρης, είχε διορισθεί από την Εισαγγελία Αθηνών για τυχόν ιατρικά λάθη στην περίπτωση της Μαλένας που πέθανε στις 13/4/2019. Ο διορισμός του έγινε σχεδόν δύο χρόνια μετά τον Μάρτιο του 2021, και η έκθεση παραδόθηκε στις 14/4/2021. Όταν ο κ. Τσαντίρης ξεκίνησε την έρευνα ενώ είχε ήδη πεθάνει αιφνιδίως και η Ίριδα και η Τζωρτζίνα είχε εισαχθεί ήδη μία φορά στο νοσοκομείο.

Ο κ. Τσαντίρης γράφει:

«Η Μαρία Ελένη Δασκαλάκη απεβίωσε στις 13.04.2019 από αδιευκρίνιστα αίτια. Με την νεκροτομή δε διαπιστώθηκε αιτία θανάτου, με την τοξικολογική δεν διαπιστώθηκε δηλητηρίαση και με την ιστολογική εξέταση διαπιστώθηκε κενοτοπιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων»

Μάλιστα, ο ίδιος επισήμανε τα αδιευκρίνιστα αίτια και ζητούσε να γίνει περαιτέρω διερεύνηση για τα αίτια.

Πάτρα: Οι αποκαλύψεις από τον ταξίαρχο Κατερινόπουλο

Επίσης, ερευνάται η σχέση με τη νεκρή σπιτονοικοκυρά και το πληρεξούσιο για τη σύνταξή της. Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, αποκάλυψε πως τα τελευταία πέντε χρόνια ο Μάνος Δασκαλάκης είχε συνολικά ένσημα 14 μηνών. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πατέρας προσλαμβανόταν σε δουλειές και απολυόταν ή παραιτούνταν μετά από μερικές ημέρες. Όπως δήλωσε ο ίδιος:

«Ήθελα να ρωτήσω εάν μαζί με την καταγγελία που έκαναν για τον θάνατο του παιδιού, επιφυλάχτηκαν και του δικαιώματός τους διεκδίκησης αποζημίωσης για τον θάνατο του παιδιού»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;