Υπόθεση Πάτρας: 27 αναζητήσεις για αναισθητικές ουσίες έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου
27 αναζητήσεις ουσιών, μεταξύ των οποίων και αναισθητικών, έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέχρι το θάνατο της Τζωρτζίνας

27 αναζητήσεις ουσιών, μεταξύ των οποίων και αναισθητικών, έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέχρι το θάνατο της Τζωρτζίνας, όπως άλλωστε παραδέχτηκε και η ίδια σε συνέντευξή της.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης από τις εφημερίδες «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, η 33χρονη μητέρα αναζητούσε αναισθητικές ουσίες, ενώ η Τζωρτζίνα ήταν καλά στην υγεία της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τις 12 Ιανουαρίου του 2022 μέχρι και όταν συνελήφθη στις 30 Μαρτίου, προχώρησε σε 27 αναζητήσεις ιατροφαρμακευτικών προϊόντων.

Στις 17 του ίδιου μήνα, η Ρούλα Πισπιρίγκου προχωρά σε αναζητήσεις ενός εκδοτικού οίκου για βιβλία που σχετίζονται με αναισθησίες.

Στις 26 Ιανουαρίου, ενώ η Τζωρτζίνα ήταν στο νοσοκομείο, η Ρούλα Πισπιρίγκου λαμβάνει διαφήμιση από το Google για προϊόντα τύπου κεταμίνης, αλλά ακόμα και την ίδια την κεταμίνη.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, δεν έχει γίνει γνωστό τι αναζητήσεις είχε κάνει προκειμένου να τις εμφανίσει η Google τις εν λόγω διαφημίσεις.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η συνέντευξη στο “Χαμογέλα και Πάλι

Η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας μίλησε, μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού, στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι!» και για πρώτη φορά αποκαλύπτει ότι έψαχνε μέσα από το διαδίκτυο πληροφορίες για θανατηφόρες ουσίες.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Θανατηφόρες ουσίες και φαινοβαρβιτάλη μπορεί να είναι που έχω ψάξει εγώ, αλλά το τάμπλετ είναι συνδεδεμένο με το mail του κινητού μου. Δηλαδή ό,τι έχω ψάξει στο κινητό μου, είναι το ίδιο mail.

Σίσσυ Χρηστίδου: Εσύ λοιπόν άκουσες κάτι στο νοσοκομείο που αφορούσε μία ουσία και έψαξες αυτή την ουσία;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ναι, ναι, ναι. Όχι άκουσα. Ήταν ουσία που μπήκε μέσα στην αγωγή της.

Σίσσυ Χρηστίδου: Θυμάσαι ποια ουσία είναι αυτή;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Φαινοβαρβιτάλη

Όπως υποστηρίζει, ήθελε να διαπιστώσει από μόνη της, με τις δικές της ιατρικές γνώσεις, ποια ήταν η αγωγή που δινόταν στο παιδί, και ας είχε δίπλα της εξειδικευμένους γιατρούς που έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν στη ζωή την Τζωρτζίνα.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ναι. Καταρχάς μέσα στην δικογραφία δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Τρεις μέρες πριν τον θάνατο της έχει ψαχτεί άλλη αναισθητική ουσία που χορήγησαν στην Τζωρτζίνα στην αγωγή της και προφανώς γιατί κάτι άκουσα για διαφημίσεις και τα λοιπά, από κάτω θα έβγαινε και η διαφήμιση της κεταμίνης την οποία δεν πρόσεξα εγώ ποτέ και δηλαδή, η αναζήτηση της κεταμίνης έχει γίνει μόνο την ημέρα της σύλληψης. Δεν έχει ξαναγίνει.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;