GNTM 5: Η Βίκυ Καγιά μιλάει για την επιστροφή της - Ποιοι θα είναι οι νέοι κριτές
Όλα αλλάζουν για το GNTM 5.

Και επίσημα η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στο GNTM 5. Πέρα, όμως, από την μεγάλη επιστροφή του γνωστού μοντέλου και παρουσιάστριας θα δούμε και την ολική αντικατάσταση των κριτών με νέα πρόσωπα.

Από ότι φαίνεται, για τον πέμπτο κύκλο του GNTM, το STAR φαίνεται να κλείνει προς μία ολική επαναφορά στις «ρίζες» του ριάλιτι μοντέλο. Ο νέος κύκλος που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού το ερχόμενο φθινόπωρο, θα είναι πλήρως ανανεωμένος από άποψη κριτικής επιτροπής, όμως, η παρουσιάστρια επιστρέφει και θα είναι αποκλειστικά για κορίτσια, ηλικίας από 18 έως 88 ετών.

GNTM 5: Όσα αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά για τον νέο κύκλο του ριάλιτι

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά μίλησε για την μεγάλη επιστροφή της στο GNTM 5 σε πρόσφατες δηλώσεις. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια δήλωσε τα εξής:

«Υπέγραψα επίσημα για το GNTM. Κάναμε μία πολύ ωραία συζήτηση με το κανάλι, μία πολύ ωραία συνθήκη και το αποφασίσαμε μαζί. Είμαι βαθιά συγκινημένη από την αποδοχή και την αγάπη, είναι μεγάλη πρόκληση και στοίχημα η ολική επαναφορά»

Η Βίκυ Καγιά επιβεβαίωσε, μεταξύ άλλων, πως όλοι οι κριτές που είχαμε δει στους προηγούμενους κύκλους θα αντικατασταθούν και μόνο ο Γιώργος Καράβας θα παραμείνει ως μέλος της ομάδας του ριάλιτι μοντέλων. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Από ό,τι φαίνεται η διάθεση του καναλιού είναι μία ολική επαναφορά μπρος και πίσω από τις κάμερες και πιστεύω θα κάνουμε λίγες διακοπές. Θα είναι όλο καινούριο, μόνο ο Γιώργος Καράβας θα παραμείνει. Λεπτομέρειες θα ξέρω μετά το Πάσχα. Από ό,τι ξέρω δεν θα είναι δίπλα μας η Έλενα Χριστοπούλου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι στο πλάνο. Θα είναι νέοι άνθρωποι που δεν έχετε δει στο GNTM στο παρελθόν»

Η Βίκυ Καγιά, στις δηλώσεις της, αναφέρθηκε και στις φήμες που θέλουν τον φωτογράφο Θανάση Κρίκη να μπαίνει στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μοντέλων. Η ίδια, ωστόσο, δήλωσε πως δε γνωρίζει κάτι. Όπως είπε:

«Πάντα συζητάμε ομαδικά με την παράγωγη και τον project manager, εκεί που είναι χρήσιμη η γνώμη μου την δέχονται με αγάπη. Εκεί που δεν είναι κάνουν αυτό που ξέρουν»

GNTM 5: Οι δηλώσεις του Θανάση Κρίκη για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι

Για τις φήμες που τον θέλουν να κάθεται φέτος στη θέση του κριτή του ριάλιτι μοντέλων του STAR μίλησε και ο φωτογράφος, Θανάσης Κρίκης. Ο ίδιος διέψευσε πως του έγινε επίσημη πρόταση. Όπως δήλωσε:

«Εμείς οι φωτογράφοι δε βάζουμε τις γυναίκες να τρώνε σκουλήκια, να σκαρφαλώνουν στα κατσάβραχα ούτε να κυνηγάνε κοτόπουλα στις παραλίες. Το να φτάσει ένα μοντέλο να κάνει τόσο ακραία πράγματα… Εγώ τόσα χρόνια δεν έχω δει ποτέ μοντέλο να αιωρείται σε σχοινιά.

Έχω ακούσει τις φήμες, αλλά δεν έχω ενημερωθεί ότι θα είμαι κριτής στο GNTM, δεν έχει γίνει καμία κρούση, δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό μου»

GNTM 5: Τα ονόματα που ακούγονται για την κριτική επιτροπή του σόου

Ακόμη δύο ονόματα ακούγονται για την κριτική επιτροπή του ριάλιτι του STAR. Αυτά είναι του Τάσου Σοφρωνίου, ο οποίος υπήρξε art director των πρώτων Next Top Model, τότε που το ριάλιτι προβαλλόταν στον ΑΝΤ1, και της Ορσαλίας Παρθένη.

Τα γυρίσματα του νέου κύκλου του GNTM αναμένεται να ξεκινήσουν νωρίτερα από τον Ιούνιο και το ριάλιτι μόδας θα βγει στον αέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Οπότε, μέχρι τότε, θα έχουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για όλες τις αλλαγές που θα γίνουν στη σύνθεση της ομάδας.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;