Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στο GNTM 5
Βίκυ Καγιά: Είναι επίσημο - Επιστρέφει στην κριτική επιτροπή του GNTM 5

Η Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα ονόματα που ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με τον αγαπημένο διαγωνισμό μοντέλων, Greece’s Next Top Model. Έτσι, όταν πέρυσι μάθαμε πως η Βίκυ Καγιά θα αποτελέσει παρελθόν για το GNTM 4 όλοι και όλες σοκαριστήκαμε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Ωστόσο, η πρώην παρουσιάστρια και διάσημο μοντέλο δεν μπόρεσε να κρατηθεί για πολύ εκτός του διαγωνισμού και ως εκ τούτου θα την ξαναδούμε στο GNTM 5. Έτσι, η ανυπέρβλητη Βίκυ Καγιά, που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας, επιστρέφει με το μοναδικό της στυλ, την αέναη κομψότητα, την άνεση και την αμεσότητά της, σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα!

Μάλιστα, αυτή τη χρονιά οι συμμετοχές και οι ανατροπές είναι πολλές και αφορούν από κορίτσια! Γιατί το GNTM 5 είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών, για κορίτσια όλων των ηλικιών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Παράλληλα, εκτός από τη Βίκυ Καγιά ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος εντυπωσίασε στον προηγούμενο κύκλο ως coach των μοντέλων και παρουσιαστής του τελικού, αναβαθμίζεται και από τη νέα χρονιά θα έχει τον ρόλο του κριτή.

Τέλος, τα σενάρια που ήθελαν την παλιά κριτή του διαγωνισμού και γνωστό μοντέλο, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, να βρίσκεται σε συζητήσεις για να επιστρέψει, φαίνεται πως δεν ανταποκρίνονται τελικά στην πραγματικότητα. Ως εκ τούτου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θα βρίσκεται εντός κριτικής επιτροπής στο GNTM 5 σε αντίθεση με τη Βίκυ Καγιά που, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, επιστρέφει και επισήμως στον διαγωνισμό.

Δείτε το trailer του GNTM 5:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;