Πάτρα: Τι «δείχνει» το τάμπλετ της Τζωρτζίνας για την κεταμίνη - Τα απειλητικά μηνύματα στον Μάνο Δασκαλάκη
Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έφερε στη δημοσιότητα τα νέα στοιχεία για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, με τις Αρχές να έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο», μεταξύ άλλων, τη «διαδρομή» της κεταμίνης και το τάμπλετ της Τζωρτζίνας, για τη δολοφονία της οποίας κατηγορείται η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία έχει προφυλακιστεί. Τα νέα στοιχεία της υπόθεσης αποκαλύφθηκαν το βράδυ της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», στην οποία παρακολουθήσαμε και το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του πατέρα, Μάνου Δασκαλάκη.

Τα πρώτα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για το τάμπλετ που φέρεται να είχε τοποθετήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου στον τάφο της μικρής Τζωρτζίνας και το οποίο ανασύρθηκε έπειτα από εντολή της ανακρίτριας που ερευνά τη δολοφονία της 9χρονης, έδειξαν αναζητήσεις της μητέρας για επικίνδυνες φαρμακευτικές ουσίες. Οι αναζητήσεις αυτές φαίνεται να έγιναν λίγες ημέρες πριν από το θάνατο της κόρης της.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», εντοπίστηκαν ειδοποιήσεις της Google με ομοειδή προϊόντα της κεταμίνης. Επιπλέον, παρόμοιες αναζητήσεις από την κατηγορούμενη εντοπίστηκαν και στο κινητό της τηλέφωνο.

Από τη μεριά του, ο πατέρας Μάνος Δασκαλάκης μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε την πρόθεσή του να παραδώσει στη Δικαιοσύνη το ηχητικό μήνυμα, μέσω του οποίου φέρεται να δεχόταν απειλές από τη σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ναι, αν χρειαστεί θα δοθεί στη Δικαιοσύνη. Σε αυτό το μήνυμα μιλάει απειλητικά για εμένα, όχι για τα παιδιά»

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Αγγελική Νικολούλη ρώτησε τον πατέρα:

«Οι γιατροί ζήτησαν να δει τη Ρούλα ένας ψυχίατρος. Πήγες εσύ και είπες “πάτε να βγάλετε την γυναίκα μου τρελή”;»

Με τον ίδιο να απαντά:

«Εμένα δεν μου πέρασε τίποτα από το μυαλό τότε και συνεχίσαμε τη ζωή μας μετά τα νοσοκομεία. Μιας και οι γιατροί το είχαν πάρει όλοι χαμπάρι, γιατί τώρα πάμε να βγάλουμε όλοι τις ουρές μας απ’ έξω, τότε τι κάνανε;»

Ο Μάνος Δασκαλάκης στις επίμονες ερωτήσεις της Αγγελικής Νικολούλη, επέμενε πως δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό για τη μητέρα των παιδιών του τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Ενώ, είπε χαρακτηριστικά:

«Αν αναρωτιόμουν, θα τα είχα αφήσει έτσι; Θα τη στήριζα μέχρι τέλους; Εγώ επικοινωνούσα με τους αρμόδιους γιατρούς για να μάθω εάν το πρόβλημα είναι γονιδιακό, όπως μου έλεγε η Ρούλα, αλλά δεν τους έβρισκα στο τηλέφωνο. Η ίδια μου μετέφερε ότι υπάρχουν περαιτέρω εξετάσεις, που δεν είχαν γίνει»

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;