Μάνος Δασκαλάκης: Το δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στο «Φως στο Τούνελ» - «Δεν υπήρξε έρωτας με τη Ρούλα»
Ο Μάνος Δασκαλάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη υποστήριξε πως δεν υπήρξε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Το βράδυ της Παρασκευής παρακολουθήσαμε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης.

Σε αυτή, ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που είχε με τη μεγαλύτερη κόρη του Τζωρτζίνα. Συγκεκριμένα, ο πατέρα των κοριτσιών δήλωσε:

«Η Τζωρτζίνα ήταν πανέξυπνη, ένα παιδί που δεν μπορώ να το περιγράψω. Από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε ήταν προσκολλημένη πάνω μου», ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης, με τη δημοσιογράφο να τον ρωτά: «Μήπως αυτό δεν άρεσε στη μητέρα της και ήθελε να το χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή εναντίον;

Δεν ξέρω. Όταν πήγε στο νοσοκομείο η Μαλένα, η Τζωρτζίνα ήταν στη μητέρα μου. Ήταν πολύ μικρή, δεν ανέφερε το παραμικρό για την αδελφή της.

Η Τζωρτζίνα ήταν 8 χρονών και εάν ήταν απόπειρα ασφυξίας ή το οτιδήποτε, θα μπορούσε να αντιδράσει. Δεν μπορώ να διανοηθώ το τι έχει γίνει εκείνη την ημέρα» 

Σε ό,τι αφορά την ουσία που φαίνεται να έχει προκαλέσει το θάνατο του 9χρονου κοριτσιού, αλλά και τον τρόπο προμήθειάς της από την Ρούλα Πισπιρίγκου, ξεκαθάρισε πως αυτός και ο πατέρας του δε θα μπορούσαν να έχουν καμία σχέση. Όπως τόνισε ο Μάνος Δασκαλάκης:

«Δεν μπορεί να μας περάσει από το μυαλό για το πώς θα μπορούσε να την προμηθεύτηκε. Θα ψαχτούν όλα από τους αρμόδιους για τα όσα λέγονται για τη φαρμακαποθήκη, που εργάζεται ο πατέρας μου. Κανείς από την οικογένεια της Ρούλας δεν ανήκει στον χώρο των τοξικομανών, οπότε δε θα μπορούσε να την έχει αποκτήσει από εκεί»

Στη συνέχεια της συνέντευξης, αποκάλυψε πως με τη σύζυγό του είχαν πάψει εδώ και καιρό να τους ενώνουν πράγματα. Μάλιστα, υποστήριξε πως για χάρη της Τζωρτζίνας, έμειναν και πάλι μαζί. Στη συνέντευξη πρόσθεσε:

«Από την Τζωρτζίνα και μετά αποφασίζουμε να είμαστε μαζί για το παιδί και να δώσουμε τα πάντα για εκείνη. Θέλαμε να ζει μία φυσιολογική ζωή σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Χωρίσαμε από την ημέρα που η Τζωρτζίνα απεβίωσε. Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα. Που να μου περάσει από το μυαλό ότι γίνονται τέτοια πράγματα.

Αγγελική δεν είναι εύκολο» 

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;