Μέγκι Ντρίο: «Χαίρομαι που δεν θα υπάρχει ο Σκουλός στο GNTM 5»
Μέγκι Ντρίο: Τι σχολίασε η πρώην διαγωνιζόμενη για το GNTM 5 και την πιθανή απουσία του Δημήτρη Σκουλού;

Η Μέγκι Ντρίο έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Έτσι, τώρα που οι αιτήσει για το GNTM 5 έχουν ανοίξει και παράλληλα ανακοινώνονται μεγάλες αλλαγές στην κριτική επιτροπή του πέμπτου GNTM, η Μέγκι Ντρίο κλήθηκε να σχολιάσει τα νέα τεκνταινόμενα για τον διαγωνισμό που την ανέδειξε στην κάμερα του «Happy Day».


Συγκεκριμένα, η Μέγκι Ντρίο επικεντρώθηκε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο της κριτικής επιτροπής και αυτό δεν ήταν η Βίκυ Καγιά που μάλιστα επιστρέφει και επισήμως στον διαγωνισμό. Αντιθέτως, η Μέγκι Ντρίο αναφέρθηκε στον κριτή του διαγωνισμού και γνωστό φωτογράφο, Δημήτρη Σκουλό, χωρίς να κρύβει την ικανοποίησή της που ο Δημήτρης Σκουλός μάλλον δεν θα συνεχίσει στο GNTM 5.

«Αλλάζουν όλους στο GNTM; Δηλαδή δεν θα υπάρχει Σκουλός φέτος; Κακά τα ψέματα χαίρομαι γι’ αυτό που δεν θα υπάρχει Σκουλός. Να δώσουμε ευκαιρία σε άλλους φωτογράφους να δείξουν τις εμπειρίες τους. Έχουμε πολλούς καλούς φωτογράφους, δεν είναι μόνο ο Σκουλός. Είναι και ο Σκουλός αλλά δεν είναι μόνο ο Σκουλός», είπε χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο στην κάμερα του «Happy Day».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;