Τώρα μπορείς να εκφράσεις την «αγάπη» σου για μία σειρά ή ταινία του Netflix
Το Netflix σου δίνει τη δυνατότητα να πατήσεις "Love This" σε μία σειρά ή ταινία που λάτρεψες.

Η streaming πλατφόρμα του Netflix φέρνει μία καινούρια δυνατότητα. Ο λόγος για το “Double Thumbs Up”, το οποίο είναι ένας επιπλέον τρόπος για να δείξει ο χρήστης την αγάπη του για ένα project. Μάλιστα, αυτή η αντίδραση που μπορείς να κάνεις στις ταινίες και τις σειρές της πλατφόρμας, έχει το όνομα “Love This”.

Έτσι, πλέον, ο συνδρομητής θα έχει τη δυνατότητα να βαθμολογήσει κάθε σειρά ή ταινία της πλατφόρμας με “Not for me”, “I like it” και “Love this” από οποιαδήποτε συσκευή. Τέτοιου είδους αντιδράσεις βοηθάνε τον αλγόριθμο του Netflix για να βρει τις καλύτερες προτάσεις για τον χρήστη.

Η προσθήκη του “Double Thumbs Up” αποτελεί την πρώτη μεγάλη αλλαγή του κάνει η πλατφόρμα μετά από πέντε χρόνια. Πριν από αυτό το διάστημα υπήρχε βαθμολογία με πέντε αστεράκια, αλλά το σύστημα άλλαξε σε “Thumbs Up” και “Thumbs Down”. Από αυτή την αλλαγή και μετά, οι συνδρομητές της πλατφόρμας άρχισαν να εκφέρουν περισσότερο τη γνώμη τους, και να συνδράμουν με αυτό τον τρόπο στη βαθμολόγηση των διάφορων project του Netflix. Αυτές οι ενέργειες έδωσαν τη δυνατότητα στους συνδρομητές να αποκτούν καλύτερες προτάσεις και προσαρμοσμένα προφίλ.

Η Christine Doig-Cardet του Netflix δήλωσε:

«Το τωρινό μας σύστημα Thumbs Up και Thumbs Down είναι ένας καλός τρόπος για να μας πείτε πως αισθάνεστε για μια σειρά ή ταινία, και σε αντάλλαγμα, παίρνεται ένα καλύτερα προσαρμοσμένο προφίλ. Ωστόσο, με τον καιρό μάθαμε ότι αυτά τα συναισθήματα είναι κάτι παραπάνω από απλή αρέσκεια ή δυσαρέσκεια. Με την παραχώρηση ενός επιπλέον τρόπου για να μας πείτε πότε σας αρέσει πραγματικά κάτι σημαίνει ότι θα πάρετε ένα προφίλ με προτάσεις που αντιπροσωπεύουν καλύτερα αυτά που απολαμβάνετε»

Η πλατφόρμα προσπαθεί το τελευταίο διάστημα να κάνει τη ζωή των συνδρομητών της ευκολότερη βάζοντας επιλογές που τους βοηθούν να βρίσκουν το περιεχόμενο που τους αρέσει να παρακολουθούν. Αυτό, σίγουρα, βοηθάει και στο να παραμένουν συνδρομητές στη πλατφόρμα.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;