Οι ταινίες που περιμένουμε μέσα στο Απρίλιο
Τρεις ταινίες που περιμένουμε πώς και πώς να δούμε μέσα στον Απρίλιο.

Ο Απρίλιος έρχεται γεμάτος με ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις. Από την επιστροφή ενός αγαπημένου franchise, ένα δράμα εκδίκησης στη Σκανδιναβία από έναν σκηνοθέτη που μας έχει χαρίσει μερικές από τις καλύτερες ταινίες τρόμου των τελευταίων ετών, μέχρι ένα δράμα που ασχολείται με το multiverse και δεν είναι μέρος του MCU.

Ο Μάρτιος ήταν ένας πιο “ήσυχος” μήνα σε ό,τι αφορά τις μεγάλες ταινίες, καθώς πολλά στούντιο επέλεξαν να απομακρυνθούν από το κινηματογραφικό και εισπρακτικό θηρίο που ακούει στο όνομα «The Batman». Ωστόσο, ο Απρίλιος μας φέρνει πιο κοντά στην κανονικότητα με μεγάλες ταινίες να κάνουν πρεμιέρα (σχεδόν) κάθε εβδομάδα και μας προετοιμάζει για μία γεμάτη καλοκαιρινή σεζόν.

Εμείς, επιλέξαμε τις ταινίες που δε θα χάσουμε με τίποτα μέσα στον Απρίλιο!

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Το «Wizarding World» ετοιμάζει την μεγάλη του επιστροφή με την τρίτη ταινία των prequel του Harry Potter, «Fantastic Beasts». Ο Mads Mikkelsen αντικαθιστά στον Johnny Depp στη νέα περιπέτεια που φαίνεται να φέρνει σε πρώτο πλάνο τον Dumbledore του Jude Law και να ετοιμάζεται να μας “σερβίρει” αυτό που περιμέναμε από τις prequel ταινίες που έχουν την υπογραφή της J. K. Rowling. Μάλιστα, οι πρώτες κριτικές κάνουν λόγο για την καλύτερη ταινία των prequel μέχρι στιγμής και μία βελτίωση από το προηγούμενο κεφάλαιο. Μένει να το απολαύσουμε και εμείς στις αίθουσες και να ταξιδέψουμε (ελπίζουμε) στον μαγικό κόσμο που έχουμε αγαπήσει.

Κυκλοφορεί με previews από την Τετάρτη 13/4

The Northman

Ο Robert Eggers, μετά την επιτυχία των ταινιών «The Witch» και «The Lighthouse», μας μεταφέρει στον κόσμο των Βίκινγκ τον 10ο αιώνα. Μία ιστορία εκδίκησης που εντυπωσιάζει από τα τρέιλερ του και το μοναδικό καστ που αποτελείται από τους Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk και Willem Dafoe. Μάλιστα, οι πρώτες αντιδράσεις στα social media μιλάνε για ένα «σκοτεινό αριστούργημα» και μία «ταινία που θα μείνει στην ιστορία». Λέτε να το δούμε και στα Όσκαρ 2023;

Κυκλοφορεί στις 21/4

Everything Everywhere All at Once

Μπορεί το «Spider-Man: No Way Home» να μας σύστησε στην μεγάλη οθόνη το multiverse και το «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» να ετοιμάζεται να το εξερευνήσει περισσότερο, ωστόσο η νέα ταινία της A24 φαίνεται να είναι αυτή που χρησιμοποιεί το πολυσύμπαν για να πει μία ιστορία που θα σε αγγίξει. Ο Dan Kwan και ο Daniel Scheinert, που είχαν σκηνοθετήσει την… περίεργη και γλυκιά ταινία «Swiss Army Man», φαίνεται να έχουν δώσει μία από τις καλύτερες ταινίες του 2022 που δεν πρέπει να χάσεις. Οι κριτικές από το εξωτερικό, που προβάλλεται ήδη, είναι διθυραμβικές και πολλοί λένε ότι είναι η πρώτη ταινία του 2022 που βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για τα Όσκαρ 2023 και, μάλιστα, σε μεγάλες κατηγορίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Everything Everywhere (@everythingeverywheremovie)

Κυκλοφορεί στις 28/4

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;