Τρεις ταινίες και μία σειρά για να σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου
Οι καλύτερες ταινίες και σειρές για να δεις μέσα στο ΣουΚου.

Μία “ήσυχη” σχετικά εβδομάδα με λίγες νέες σειρές και ταινίες για να δει κανείς. Μία διαφορετική ταινία τρόμου, μία σειρά που έρχεται από έναν μεγάλο μαέστρο του πολιτικού θρίλερ και του σασπένς, αλλά και μία ελληνική παραγωγή που ξεχωρίζει.

Τι θα δούμε, λοιπόν, αυτή την εβδομάδα;

Ταινίες

Χ

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Μία νέα σλάσερ ταινία από τον Ti West που αξίζει τον χρόνο σου. Ειδικά, για αυτούς που λατρεύουν τις ταινίες τρόμου και σλάσερ. Το 1979, μια παρέα νεαρών φτάνει σε μια απομονωμένη αγροικία του Τέξας για να γυρίσει μια ταινία πορνό. Όταν όμως οι ηλικιωμένοι οικοδεσπότες της ανακαλύπτουν τα σχέδια των επισκεπτών τους, ξεκινά μια σειρά από θανάσιμες εκπλήξεις.

CopShop

Για τους φίλους της περιπέτειας, ο Gerard Butler επιστρέφει με μία ταινία καλύτερη από ότι έχει κάθε δικαίωμα να είναι. Προσπαθώντας να ξεφύγει από έναν επαγγελματία δολοφόνο, ένας άντρας μπλεγμένος σε μια βρόμικη κομπίνα επιτίθεται σε έναν αστυνόμο, συλλαμβάνεται και οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα μιας κωμόπολης της Νεβάδα. Όταν, όμως, ο δολοφόνος καταλήγει στο διπλανό κελί, μια νεαρή αστυνομικός βρίσκεται ανάμεσα σε «διασταυρούμενα πυρά».

Αγία Έμυ

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο σε μεγάλου μήκους ταινίας, της Αρασέλη Λαιμού έχει κάτι από Πειραιά, αλλά και έναν διαφορετικό Πειραιά. Μία πρόταση που μας δείχνει μία διαφορετική οπτική της σημερινής Ελλάδας. Μεγαλώνοντας με την αδερφή της Τερέζα, η Έμυ νιώθει ξένη μέσα στην κοινότητα των Φιλιππινέζων Χαρισματικών Καθολικών του Πειραιά. Όταν η Τερέζα μένει έγκυος, η Έμυ θα νιώσει ότι έλκεται από μυστηριώδεις εσωτερικές δυνάμεις, τις οποίες δεν μπορεί να ελέγξει.

Σειρές

Tokyo Vice

Η μεγάλη επιστροφή του Michael Mann είναι γεγονός. Ο σκηνοθέτης μεγάλων επιτυχιών ταινιών αστυνομικού και πολιτικού θρίλερ έρχεται με τη νέα του σειρά μετά από δέκα χρόνια από την τελευταία του σειρά και εφτά χρόνια από την τελευταία του ταινία. Το Tokyo Vice βασίζεται στα απομνημονεύματα του Jake Adelstein το 2009 και εξιστορώντας τα χρόνια του Αμερικανού ρεπόρτερ καταγράφοντας τη δράση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Τόκιο.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;