Η Brie Larson ετοιμάζεται να μπει στο «Fast & Furious 10»
Με μία φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram, o Vin Diesel έκανε γνωστό ότι η Brie Larson προστίθεται στο καστ του «Fast & Furious 10».

Το «Fast & Furious 10» ετοιμάζεται να είναι η μεγαλύτερη ταινία του 2023. Μετά την προσθήκη του Jason Momoa στο all-star καστ της δέκατης ταινίες του επιτυχημένου franchise, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα μεγάλη αστέρι του κινηματογράφου. Αυτή δεν είναι άλλη από την Brie Larson.

Η γνωστή ηθοποιός που έχει τιμηθεί με βραβείο Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου και υποδύεται την Captain Marvel στο MCU θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία της επιτυχημένης σειράς ταινιών. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Vin Diesel μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής των ταινιών αυτών, μοιράστηκε μία φωτογραφία με την Brie Larson και έγραψε στη λεζάντα:

«Ναι, ναι, ναι… βλέπεις αυτόν τον άγγελο πάνω από τον ώμο μου να με τσακίζει, λες στον εαυτό σου ‘αυτή είναι η Captain Marvel’. Σαφώς υπάρχει αγάπη και γέλιο σε αυτή την εικόνα.

Αυτό που δεν βλέπετε, ωστόσο, είναι ο χαρακτήρας o οποίοw θα συστηθείτε στο Fast 10. Δεν έχετε ιδέα πόσο διαχρονική και εκπληκτική θα είναι στη μυθολογία μας. Πέρα από την ομορφιά της, τη διάνοιά της… το Όσκαρ της, χαχα είναι αυτή η βαθιά ψυχή που θα προσθέσει κάτι που ίσως δεν περίμενες αλλά λαχταρούσες.

Καλώς ήρθατε στην οικογένεια Brie»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vin Diesel (@vindiesel)

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με την Uproxx που δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο, η Larson είχε απαντήσει σε ερώτηση που αφορούσε τη συμμετοχή της σε μελλοντική ταινία του «Fast & Furious»:

«Εκατό τοις εκατό.

Παρακαλώ, πείτε σε όλους ότι, φυσικά, θα ήθελα να είμαι σε μια ταινία Fast & Furious. Έχω εμμονή. Τους αγαπώ. Νομίζω ότι είναι τόσο καλοί. Είναι τόσο διασκεδαστικά. Και με έκαναν να εκτιμήσω τα αυτοκίνητα. Και είναι κάτι που πρέπει να εκτιμηθεί. Είναι απίστευτοι.

Οπότε, φυσικά, παρακαλώ»

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;