Fast and Furious: Ανακοινώθηκε το οριστικό τέλος της σειράς ταινιών
Η σειρά ταινιών "Fast and Furious" φτάνει επιτέλους στο τέλος της.

To Fast and Furious είναι μία από τις δημοφιλέστερες σειρές ταινιών, που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.

Το franchise ξεκίνησε το 2001 με τους Vin Diesel, Michelle Rodriguez και Paul Walker να έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Αν και ο Paul Walker έφυγε από τη ζωή το 2013, μετά από τροχαίο που είχε μαζί με έναν φίλο και οδηγό του αυτοκινήτου, κυκλοφόρησαν κι άλλες ταινίες Fast and Furious.

Πιο συγκεκριμένα, συνολικά έχουν κυκλοφορήσει 8 ακόμη sequel, ένα spin-off και μια τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων. Μαζί με το περσινό «Fast & Furious: Hobbs & Shaw» η συγκεκριμένη σειρά ταινιών έχει αποφέρει έσοδα 5,7 δισεκ. δολαρίων παγκοσμίως με πιο επιτυχημένη ταινία να είναι το Fast and Furious 7 , το οποίο προβλήθηκε το 2015 αποφέροντας έσοδα 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Deadline, οι δυο τελευταίες ταινίες ενδέχεται να αφηγούνται «μια μεγάλη ιστορία» που θα ενώνει όλα τα παλαιότερα μέλη του cast. Όσον αφορά την ένατη ταινία, η οποία θα κυκλοφορούσε φέτος, αλλά αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού, θα προβληθεί στις 22 Μαΐου 2021.

Έπειτα, θα ακολουθήσουν δύο ακόμη ταινίες, το Fast and Furious 10 και το Fast and Furious 11,  οι οποίες  δε γνωρίζουμε ακόμη πότε θα προβληθούν. Επιπλέον, φημολογείται ότι θα επιστρέψει όλο το cast των ηθοποιών, με το μόνο ζήτημα που δεν έχει ακόμη αποφασιστεί είναι αν θα ζητηθεί από τους Dwayne Johnson και Jason Statham να ενσωματωθούν σε αυτό.

Τέλος, με την ολοκλήρωση του franchise ταινιών, πλέον, είναι “ελεύθερο το πεδίο” για τη δημιουργία κάποιας τηλεοπτικής σειράς ή spinoffs, αν και δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής κάτι επίσημο.

Δείτε επίσης: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Fast and Furious: Crossroads

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;