Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αρραβωνιάστηκαν ξανά!
Η Jennifer Lopez έκανε μία «σπουδαία ανακοίνωση» για την πορεία της σχέσης με τον Ben Affleck.

Μετά από 20 χρόνια και μία επανασύνδεση που έχει κεντρίσει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez αρραβωνιάστηκαν ξανά. Μάλιστα, την ανακοίνωση του χαρμόσυνου γεγονότος έκανε η ίδια η Lopez στους εκατομμύρια φανς της μέσα από τα social media.

Η λατίνα σούπερ σταρ ανακοίνωσε στους θαυμαστές της το ευτυχές γεγονός μέσα από ένα βίντεο διάρκειας 32 δευτερολέπτων που ανέβασε στα social media. Το εν λόγω βίντεο έχει τον τίτλο «Σπουδαία ανακοίνωση» και η λαμπερή Lopez κάνει γεμάτη χαρά γνωστό στους φανς της ότι αρραβωνιάστηκε με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια κάνει λόγο για μια «συναρπαστική και ιδιαίτερη» ανακοίνωση που θα γίνει στον «εσωτερικό της κύκλο», που δεν είναι άλλος από το προσωπικό της site.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Το παρασκήνιο του αρραβώνα των Bennifer

Πριν από  μερικές ημέρες, η Jennifer Lopez είχε εμφανιστεί με ένα αστραφτερό μονόπετρο δαχτυλίδι και οι φήμες «φούντωσαν». Η Λατίνα σταρ είχε εντοπιστεί να περπατά στους δρόμους του Los Angeles με την 14χρονη κόρη της, Έμμε και οι παπαράτσικες φωτογραφίες επικεντρώθηκαν στο δαχτυλίδι της.

Το τεράστιο μονόπετρο στόλιζε τον παράμεσο του αριστερού της χεριού. Και ένα δημοσίευμα της Page Six έκανε  λόγο για έναν πιθανό αρραβώνα με τον Ben Affleck.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thaylia Schoeman (@jenniferlynnlopez2022)

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People η Jennifer Lopez δήλωσε πως ο χωρισμός τους στο παρελθόν ήταν:

«Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει στη ζωή της»

Η ίδια συνέχισε λέγοντας:

«Ήμασταν κι οι δύο μικροί και μάλλον, φοβηθήκαμε τη δημοσιότητα που έσκασε τόσο απότομα. Τώρα είμαστε κι οι δύο τόσο χαρούμενοι που ξέρουμε ότι αυτό που ζούμε είναι πιο δυνατό από όλα αυτά τα πράγματα, δεν θα αφήσουμε να μας το χαλάσουν ξανά. Είμαστε μεγαλύτεροι, εξυπνότεροι, πιο έμπειροι. Είμαστε σε διαφορετικά σημεία στις ζωές μας, έχουμε παιδιά, προσέχουμε περισσότερο. Θα το προστατεύσουμε αυτό που έχουμε με κάθε τρόπο, δεν θα χαλάσει έτσι μία τόσο όμορφη περίοδος της ζωής μας»

Μία πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού μίλησε στο Entertainment Tonight και ανέφερε πως τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους. Το ίδιο πρόσωπο είχε υποστηρίξει ότι ο ηθοποιός σκέφτεται να κάνει νωρίτερα την πρόταση που είχε στο μυαλό του. Ενώ, δήλωσε:

«Είναι τρελαμένοι από έρωτα. Η Jen τον προσέχει και είναι δίπλα του στα πάντα. Έχουν χτίσει με πολλή αγάπη την σχέση τους και έχουν φροντίσει και για τα παιδιά τους. Οι οικογένειές τους τα πάνε πολύ καλά και σέβονται ο ένας τον άλλο. Είναι ζήτημα χρόνου να αρραβωνιαστούν»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;