Jennifer Lopez: Η εντυπωσιακή εμφάνιση σε Drag Show - Τραγούδησε για την ισότητα (ΒΙΝΤΕΟ)
H Jennifer Lopez διακόπηκε πολλές φορές από το πλήθος που χειροκροτούσε συνεχώς, το οποίο περιλάμβανε και τον σύντροφό της, Ben Affleck.

Όλα τα βλέμματα στράφηκαν στο Shrine Auditorium του Λος Άντζελες την Τρίτη (22/3) για τα Μουσικά ΒραβείαiHeartRadio 2022. Εκεί η Jennifer Lopez όχι μόνο κέρδισε το βραβείο iHeartRadio “Icon, αλλά χάρισε στο κοινό μια εντυπωσιακή εμφάνιση δίπλα σε γνωστές Drag Queens.

Η Λατίνα σταρ, αφού παρέλαβε το βραβείο της, η ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει μια διαφορετική εκδοχή του “On My Way“, από την ταινία που πρωταγωνιστεί “Marry Me“, την οποία τραγούδησε περιτριγυρισμένη από drag queens, που ήταν ντυμένες με μερικές από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις της όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του πράσινου Versace φορέματος, που φορούσε στα Grammy το 2000.

Οι drag queens χάρισαν στο κοινό ένα μοναδικό θέαμα, ενώ θύμισαν τις εμφανίσεις της Jennifer Lopez στο πλήρωμα του χρόνου. Στη συνέχεια η ίδια εμφανίστηκε ντυμένη με ένα μακρύ λευκό παλτό, πάνω σε μια πλατφόρμα, η οποία στο κάτω μέρος της έγραφε “Ισότητα“, (Equality).

Όσον αφορά το βραβείο που έλαβε, η ίδια δήλωσε:

Το εκτιμώ τόσο πολύ, τόσο πολύ, πάρα πολύ”, είπε στο πλήθος μια η 52χρονη σταρ. “Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι τα βραβεία είναι τα πιο σημαντικά για μένα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Και μην νομίζετε ότι δεν εκτιμώ τα λαμπερά, αστραφτερά πράγματα, γιατί τα εκτιμώ. Δεν μπορώ να πω ψέματα, όλοι το ξέρουν αυτό, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που το κάνω αυτό. Δεν είναι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία για μένα. Το κάνω πραγματικά για εσάς παιδιά“.

H Jennifer Lopez διακόπηκε πολλές φορές από το πλήθος που χειροκροτούσε συνεχώς, το οποίο περιλάμβανε και τον ερωτευμένο σύντροφό της, Ben Affleck, ο οποίος σηκώθηκε όρθιος για να χειροκροτήσει.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
45'
1 - 0
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
45'
0 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;