Η πλάτη του Ben Affleck κάνει guest εμφάνιση στο νέο βίντεο κλιπ της Jennifer Lopez
Η Jennifer Lopez έχει συμπρωταγωνιστή στο νέο βίντεο κλιπ της την... πλάτη του Ben Affleck!

Ένα από τα πιο hot ζευγάρια του Hollywood αυτή τη στιγμή είναι ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez. Τώρα, οι φανς του ζευγαριού έχουν τη χαρά να δουν… την πλάτη του ηθοποιού στο νέο βίντεο κλιπ της γνωστής τραγουδίστριας.

Η Jennifer Lopez μοιράστηκε με τους εκατομμύρια φανς της μία νέα εκδοχή του τραγουδιού «Marry Me», τη συνεργασία της με τον Maluma που ήταν και το soundtrack για τη νέα ταινία της. Σε αυτό το βίντεο κλιπ ακούμε μία πιο “αργή” εκδοχή του τραγουδιού και βλέπουμε διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της γνωστής ηθοποιού και τραγουδίστριας, αλλά και βλέμματα και χαμόγελα προς ένα πρόσωπο που εμείς δε βλέπουμε. Δεν το βλέπουμε το πρόσωπο αυτό ποτέ σε όλο το βίντεο κλιπ, αλλά προς το τέλος βλέπουμε το χέρι του και την πλάτη του.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ben Affleck!

Μπορεί το πρόσωπο του ηθοποιού να μην φαίνεται, αλλά το δημοφιλές ζευγάρι φαίνεται να αγκαλιάζονται στο κρεβάτι με παιχνιδιάρικη διάθεση.

Μετά από περίπου δύο δεκαετίες, η Lopez και ο Affleck είναι και πάλι μαζί. Το ζευγάρι δεν κρύβεται και εμφανίζεται, πλέον, σε διάφορες πρεμιέρες, κάνοντας τα φλας να αστράφτουν.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο People στις αρχές Φεβρουαρίου, η Lopez δήλωσε «τυχερή» που είναι με τον Affleck αυτή τη στιγμή. Όπως είχε δηλώσει:

«Αισθάνομαι τόσο τυχερή και χαρούμενη και περήφανη που είμαι μαζί του. Είναι μια όμορφη ιστορία αγάπης που της δώσαμε μια δεύτερη ευκαιρία.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
45'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
45'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΗΜ
33 - 51
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΗΜ
40 - 36
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;