Γλυκά Νερά: Ξεκινά η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπολου – Ξέσπασε ο πατέρας της Καρολάιν
Γλυκά Νερά: «Μακάρι να μπορούσα να πιάσω στα χέρια μου αυτή τη μικρή νυφίτσα», δήλωσε ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς

Δηλώσεις για την δολοφονία της κόρης του και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο έκανε ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, ενόψει της αυριανής δίκης του πιλότου για το έγκλημα που συγκλόνισε τα Γλυκά νερά.

«Μακάρι να μπορούσα να πιάσω στα χέρια μου αυτή τη μικρή νυφίτσα», δήλωσε χαρακτηριστικά στην Daily Mail, η οποία γράφει πως υπάρχουν αναφορές ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα την κατηγορήσει για το έγκλημα ισχυριζόμενος ότι «κακομεταχειριζόταν» το μωρό τους και ότι βρισκόταν σε «αυτοάμυνα» λόγω τις ικανότητες της Καρολάιν στις πολεμικές τέχνες.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς, δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στην ακροαματική διαδικασία καθώς είναι άρρωστος, αλλά η μητέρα της, Σούζαν Ντέλα Κουέστα θα είναι εκεί και αναμένεται να καταθέσει κατά τη διάρκεια της δίκης. «Θα μείνω στην Αλόννησο και θα προσέχω τη Λυδία», πρόσθεσε.

Ο 33χρονος πιλότος παραπέμπεται να δικαστεί για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα που αφορούν τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίησης ζώου αλλά και της ψευδούς καταγγελίας, καθώς κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του, και ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση.

Πηγή: Καθημερινή

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Intime

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;