Πάτρα: Δόθηκε εντολή για εκταφή της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού
Η εντολή για την εκταφή της σπιτονοικοκυράς δόθηκε από την Εισαγγελία Πατρών.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας που συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο είναι συνταρακτικές. Σήμερα Δευτέρα (4/4) η 33χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου, βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ωστόσο, μία ακόμη σημαντική εξέλιξη είχαμε σήμερα, η οποία σχετίζεται με την συγκεκριμένη υπόθεση. Συγκεκριμένα, δόθηκε σήμερα Δευτέρα (4/4) εντολή για εκταφή της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου έδωσε και του Μάνου Δασκαλάκη από την Εισαγγελία της Πάτρας.

Αυτό συνέβη δεδομένου ότι ο θάνατος της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζεύγους έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά και έτσι, τίθεται υπό διερεύνηση με επείγουσα εισαγγελική εντολή. Παράλληλα, πολλά ερωτηματικά προκαλεί και το γεγονός ότι παρά το ότι η ίδια είχε ζητήσει να αποτεφρωθεί τελικά κηδεύτηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 30χρονος πατέρας των παιδιών και σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν ο πληρεξούσιος της 69χρονης σπιτονοικοκυράς και υπεύθυνος για τους τραπεζικούς λογαριασμούς της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εκείνος ήταν το πρόσωπο που λάμβανε και τη σύνταξή της.

Σύμφωνα πάλι με τις πληροφορίες την είχε εκπροσωπήσει στην πώληση ακινήτου ενώ αναφέρεται ότι είχε σχέση με κάποιο λογαριασμό πολλών χιλιάδων ευρώ. Μάλιστα, όσον αφορά την οικονομική επιφάνεια της αποθανούσας σπιτονοικοκυράς οι απόψεις είναι διφορούμενες. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπήρχε περιουσία, ενώ κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι υπήρχαν χρέη που οδήγησαν στην υποθήκευση ενός ορόφου, γεγονός που μένει να διασαφηνιστεί με άρση τραπεζικού απορρήτου.

Οι συγγενείς της πάντως δηλώνουν ότι δεν γνώριζαν τίποτα για όλα αυτά και ότι δεν ενημερώθηκαν ούτε καν για το θάνατό της και ως εκ τούτου επιφυλάσσονται να ασκήσουν όλα τα νόμιμα μέσα μόλις ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ/Καθημερινή

Πηγή φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;