Μάνος Δασκαλάκης: Οι δηλώσεις του μετά την παρουσία του στην ανακρίτρια - «Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα»
Οι δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη για την Ρούλα Πισπιρίγκου και το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα αφότου παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια.

Ο Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι στην ανακρίτρια και κράτησε ξεκάθαρες αποστάσεις από την σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου. Μετά την ανακρίτρια, ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν έξω από το δικαστήριο της Ευελπίδων.

Ο Μάνος Δασκαλάκης παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας. Ταυτόχρονα, ερευνώνται εκ νέου οι θάνατοι των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

Ο 30χρονος δήλωσε:

«Είναι πολύ δύσκολη στιγμή, δεν μπορώ να το πιστέψω είμαι σοκαρισμένος. Αδιάσειστα στοιχεία» 

Για τους θανάτους των ανήλικων παιδιών, ο Δασκαλάκης δήλωσε:

«Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα, ήταν υπόδειγμα μητέρας. Είμαστε απολύτως συνεργάσιμοι και με τις αρχές. Μέχρι τώρα είχαμε δύο ιατροδικαστικές αποφάσεις που δεν μας είχαν δώσει την παραμικρή υποψία»

Ως απάντηση σε ερώτηση δημοσιογράφου επισήμανε πως δεν έχει καταθέσει αίτημα διαζυγίου αλλά δεν έχει και επικοινωνία πλέον με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος:

«Την πρώτη ημέρα μιλήσαμε, τις υπόλοιπες δεν απάντησα»

Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Έξω από το ανακριτικό γραφείο είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, που τον αποδοκίμασε κατά την είσοδό του στο κτίριο.

Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει δημόσια ο Μάνος Δασκαλάκης, επιθυμεί να μάθει την πλήρη αλήθεια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δύο κοριτσιών του.

Ο Μάνος Δασκαλάκης αμέσως μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος της συζύγου του για την ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, σε δηλώσεις του είχε αποκαλέσει «κατηγορουμένη» τη Ρούλα Πισπιρίγκου αποκαλύπτοντας την πλήρη διαφοροποίησή του από τη μέχρι εκείνη την στιγμή ενιαία αντίδραση με κοινό μέτωπο έναντι δημοσιευμάτων των δύο γονιών.

Μετά τη δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας (πολιτική αγωγή) στη δικαστική λειτουργό, ο Μάνος Δασκαλάκης είναι και επίσημα αντίδικος της μητέρας των τριών παιδιών που πέθαναν αιφνίδια, το ένα μετά το άλλο, μέσα σε 3μισι χρόνια.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;