Μάνος Δασκαλάκης: Στην ανακρίτρια ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα - Θα δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής
Λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι έφτασε στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης.

Λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι, έφτασε ο Μάνος Δασκαλάκης στην ανακρίτρια, στο κτήριο 9 των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων. Ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα θα δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής για την υπόθεση αυτή και της προφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης μπήκε στο κτήριο της Ευελπίδων χωρίς να κάνει δηλώσεις, ενώ, απέξω από τα δικαστήρια βρέθηκαν συγκεντρωμένοι άνθρωποι που τον αποδοκίμασαν. Οι πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων, στη θέα του Μάνου Δασκαλάκη, φώναζαν:

«Δολοφόνοι, κάνατε τα παιδιά για να τα σκοτώσετε»

Ο ίδιος, μέσα και από τις τελευταίες δηλώσεις του, έχει αποστασιοποιηθεί πλήρως από την 33χρονη, αμέσως μετά τη σύλληψή της και την απαγγελία κατηγορίας σε βάρος της. Σε συνέντευξή του ο Μάνος Δασκαλάκης έχει αναφέρει:

«Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά. Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου»

Ο Μάνος Δασκαλάκης μπήκε στο κτίριο της Ευελπίδων συνοδευόμενος από το δικηγόρο του και φέρεται να κατευθύνθηκε στο γραφείο της 18ης τακτικής ανακρίτριας.

Δήλωση παράσταση πολιτικής αγωγής που φαίνεται αποφασισμένος να υποβάλλει ο πατέρας της άτυχης Τζωρτζίνας. Ανεξάρτητα από αυτό, η 18η τακτική ανακρίτρια που ερευνά την υπόθεση, Χριστίνα Σαλάππα, έχει προχωρήσει λίγες ώρες μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, σε συγκεκριμένες ανακριτικές πράξεις προκειμένου να δοθούν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα της όλης υπόθεσης.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακρίτρια ζήτησε ήδη την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 33χρονης κατηγορουμένης. Μέσα από αυτό, η ανακρίτρια περιμένει να διευκρινιστεί κατά τρόπο ξεκάθαρο πως η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη, την οποία χορήγησε σύμφωνα με το κατηγορητήριο, σε μεγάλη ποσότητα στην κόρη της Τζωρτζίνα.

Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, στο σπίτι της κατηγορουμένης στην Πάτρα οι αρχές εντόπισαν και κατάσχεσαν οχτώ κινητά τηλέφωνα τα οποία μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» για να ανακτηθούν τα δεδομένα τους, ακόμη και αν φαίνεται να μην είναι σε λειτουργία πλέον. Σημαντικά στοιχεία αναμένεται να φέρει η ανάκριση και δεν αποκλείεται να φέρει ανάλογα στοιχεία και η έρευνα επί της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πράγματι αναζητούσε, μέσω του Διαδικτύου, να προμηθευτεί την ουσία αυτή.

Άμεσα αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν στην ανάκριση ως μάρτυρες γιατροί και νοσηλευτές από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας, το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, καθώς και το Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» όπου νοσηλεύτηκε και κατέληξε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Την πόρτα της ανακρίτριας αναμένεται να περάσουν για να εξεταστούν, επίσης, πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της Ρούλας Πισπιρίγκου όπως και ο εν διαστάσει πλέον σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;