Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ανακρίτρια ζήτησε άρση τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου
Ρούλα Πισπιρίγκου: Η έρευνα για τον θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας συνεχίζεται.

Οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτραγια τον θάνατο των οποίων κατηγορείται η 33χρονη μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκουτρέχουν διαρκώς.

Έτσι, μετά την προφυλάκιση της κατηγορούμενης που αποφασίστηκε χθες Δευτέρα (4/4) σύμφωνα με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, έχει ζητηθεί από την δικαστικό Χριστίνα Σαλάπα που χειρίζεται τον βαρύ φάκελο με τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας η άρση κάθε απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες η ανακρίτρια ζήτησε από τον εισαγγελέα να προτείνει στο δικαστικό συμβούλιο την άρση όλων των απορρήτων επικοινωνίας, δηλαδή το τηλεφωνικό και ηλεκτρονικό απόρρητο της κατηγορούμενης. Αυτό σημαίνει ότι ζητήθηκε άρση απορρήτου για κινητά, υπολογιστή, και έρευνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούσε, προκειμένου να ελεγχθούν άμεσα οι επικοινωνίες της, οι αναζητήσεις της και οι επαφές της.

Η ανάκρισή της στοχεύει στην άντληση στοιχείων, για θέματα που παραμένουν ανοικτά, όπως είναι το μέρος από το οποίο προμηθεύτηκε την κεταμίνη και ο τρόπος, καθώς και οι επικοινωνίες της 33χρονης κατηγορούμενης με διάφορα άτομα του συγγενικού της περιβάλλοντος που έχουν μπει στο «κάδρο» των ερευνών.

Μάλιστα, σύμφωνα με δικαστικές πηγές το στενό οικογενειακό της περιβάλλον, σύζυγος, αδελφή και λοιπά, δεν πρόκειται άμεσα να κληθούν από την ανακρίτρια, ενώ οι γιατροί και κυρίως αυτοί που έχουν σημαντικές καταθέσεις θα προηγηθούν ως μάρτυρες.

Σημειώνεται βέβαια πως αυτό δεν αποκλείει τον σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου και πατέρα των τριών άτυχων παιδιών, Μάνο Δασκαλάκη, αν θελήσει να προσέλθει στην ανακρίτρια και να ζητήσει την υποστήριξη της κατηγορίας εις βάρος της συζύγου του, δηλώνοντας πολιτική αγωγή.

Επιπλέον, η έρευνα για τον θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας, των άλλων δύο κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή πριν από την Τζωρτζίνα, συνεχίζεται και έχει ανατεθεί σε δύο εισαγγελείς τον Αντώνιο Ελευθεριάνο και τον Απόστολο Ανδρέου. Μάλιστα, η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τις Αρχές να στοχεύουν σε αποτελέσματα σε σύντομο χρόνο.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες μετά από επιτόπια έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ κινητά τηλέφωνα αλλά και μία «έξυπνη» τηλεόραση, που αναμένεται να «μπουν» πλέον στο μικροσκόπιο των αρχών, με στόχο την ανάκτηση των δεδομένων και του ιστορικού περιήγησής τους. Φυσικά, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με όλα τα μηνύματα και τις τηλεφωνικές επικοινωνίες της 33χρονης.

Τέλος, όσον αφορά την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου η γενική εκτίμηση των αρμοδίων δικαστικών αρχών είναι πως δεν κλόνισε ούτε κατ’ ελάχιστο το βαρύ κατηγορητήριο μην καταφέρνοντας να πείσει με τον ισχυρισμό της ότι η χορήγηση της κεταμίνης στο άτυχο παιδάκι, που του προκάλεσε τον θάνατο, οφείλεται σε ιατρικό λάθος και όχι σε εγκληματική ενέργεια από την ίδια του τη μητέρα.

Με πληροφορίες από την «Καθημερινή»

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;