Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξεκίνησε η μεταγωγή της από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές Κορυδαλλού
Πριν από λίγη ώρα, ξεκίνησε η μεταγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές Κορυδαλλού.

Πριν από λίγη ώρα ξεκίνησε η μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η 33χρονη μεταφέρεται από την ΓΑΔΑ, αφού κρίθηκε προφυλακιστέα για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η 33χρονη από την Πάτρα θα παραμείνει σε πρώτη φάση για δύο 24ωρα σε ειδικό κελί στις φυλακές Κορυδαλλού, σε πλήρη απομόνωση για να γίνουν όλα τα απαραίτητα τεστ για τον κορωνοϊό. Στη συνέχεια, αναμένεται να μεταφερθεί στην 6η Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Εκεί θα μεταφερθεί σε ένα από τα δύο κελιά που έχουν διαμορφωθεί ειδικά για περιπτώσεις γυναικών, που φέρονται να έχουν διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτά τα κελιά είναι απομονωμένα για λόγους ασφαλείας. Για τους ίδιους λόγους, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα προαυλίζεται μόνη της, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επιθέσεις από συγκρατούμενές της.

Να σου υπενθυμίσουμε πως τη Δευτέρα, 4 Απριλίου, έπειτα από την πολύωρη απολογία της στην ανακρίτρια και τον εισαγγελέα αποφασίστηκε ομόφωνα η προφυλάκισή της καθώς κρίθηκε ότι είναι ύποπτη για την τέλεση νέων αδικημάτων.

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;