Ρούλα Πισπιρίγκου: Σε ποια φυλακή θα οδηγηθεί
Tουλάχιστον για τις πρώτες ημέρες της κράτησής της δεν θα προαυλίζεται μαζί με άλλες συγκρατούμενες, καθώς οι αρμόδιες Αρχές κρίνουν ότι το κλίμα είναι εκρηκτικό.

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την απολογία της, με την 33χρονη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας να κρίνεται προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα. Κατά την έξοδό τους από την ανακρίτρια οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου προχώρησαν σε δηλώσεις, στις οποίες επισήμαναν ότι η πελάτισσά τους «αρνείται τα πάντα».

Όπως έγινε γνωστό απόψε η Πισπιρίγκου θα παραμείνει για 6ο συνεχόμενο βράδυ στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ και αύριο, Τρίτη (5/4) θα οδηγηθεί πιθανότατα στην ΣΤ’ πτέρυγα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού με εναλλακτική περίπτωση τις φυλακές της Θήβας. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο σενάριο είναι το πιο πιθανό και μάλιστα η Ρούλα Πισπιρίγκου θα προαυλίζεται μόνη της, καθώς υπάρχει έντονος κίνδυνος να δεχτεί επίθεση από άλλες κρατούμενες.

Η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής έκρινε πως η κατηγορούμενη θα πρέπει να τεθεί σε ειδικό καθεστώς κράτησης μακριά από άλλες κρατούμενες για λόγους ασφαλείας και έτσι δεν θα έρχεται σε επαφή με κανέναν, ενώ πρώτα αναμένεται να τεθεί σε διήμερη καραντίνα λόγω του πρωτοκόλλου για τον κορωνοϊό προτού οδηγηθεί σε κελί.

Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ακόμη και το κελί θα είναι για ειδικές περιπτώσεις κρατουμένων, δεν θα φέρει καν αριθμό και τουλάχιστον για τις πρώτες ημέρες της κράτησής της δεν θα προαυλίζεται μαζί με άλλες συγκρατούμενες, καθώς οι αρμόδιες Αρχές κρίνουν ότι το κλίμα είναι εκρηκτικό για την κατηγορούμενη και δεν πρέπει να διαταραχθεί περισσότερο η κατάσταση στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1