Μοναδικά και περίεργα ταλέντα που έχουν γνωστοί celebrities
Μερικοί celebrities έχουν αποκαλύψει σε συνεντεύξεις τους ξεχωριστά ταλέντα που έχουν και αξίζει να τα μάθεις. Με κάποια θα γελάσεις πολύ...

Στον φιλικό ή οικογενειακό κύκλο σου έχεις ανθρώπους με περίεργα και μοναδικά ταλέντα. Ο ένας είναι άσσος στο ποδόσφαιρο, ο άλλος κάνει καταπληκτικά γράμματα και ο άλλος μπορεί να κάνει κάτι περίεργο με το σώμα του. Ναι, δεν είναι υπερδυνάμεις, αλλά είναι ότι πιο κοντά σε αυτές μπορείς να βρεις στον κανονικό κόσμο. Κάποιες τέτοιες… δυνατότητες έχουν και αγαπημένοι celebrities.

Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τα πιο περίεργα και μοναδικά skills που έχουν αγαπημένοι μας celebrities.

1. Η Keira Knightley παίζει μουσική με τα δόντια της

Κάτω από το υποκριτικό ταλέντο της γνωστής ηθοποιού βρίσκεται μια ασυνήθιστη δεξιότητα, την οποία αποκάλυψε κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του The Graham Norton Show. Ενώ άλλες διασημότητες μπορούν να παίξουν όργανα όπως κιθάρα, βιολί ή ακόμα και φυσαρμόνικα, η Knightley μπορεί να παίξει μουσική με… τα δόντια της.

Ναι καλά διάβασες! Με τα δόντια της μπορεί να παίξει όποια μελωδία της πεις. Μάλιστα, στην εκπομπή έπαιξε το “Raindrops Keep Falling on My Head”. Ενώ, όταν βρέθηκε καλεσμένη στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon, μας χάρισε μία διαφορετική ερμηνεία του “Despacito”.

2. Η καλλιγράφος Meghan Markle

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luminary Bakery (@luminarybakery)

Σε συνέντευξή της δήλωσε ότι στράφηκε στην καλλιγραφία για να κερδίσει κάποια χρήματα από ενοίκιο. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Πήγαινα σε ένα καθολικό σχολείο αποκλειστικά για κορίτσια για περίπου 6 χρόνια, όπου τα παιδιά είχαν μάθημα γραφής. Κατά την περίοδο που έκανα οντισιόν δούλευα ως σερβιτόρα. Όταν καθόμουν και περίμενα τον κόσμο, έκανα καλλιγραφία για τις προσκλήσεις για τον γάμο του Robin Thicke και της Paula Patton. Το έκανα επίσης για την αλληλογραφία διασημοτήτων των Dolce & Gabbana κατά τη διάρκεια των γιορτών»

3. Η Angelina Jolie χρησιμοποιεί αριστοτεχνικά τα μαχαίρια

Η Angelina Jolie έχει δηλώσει πως γοητευόταν με τις λεπίδες από τότε που ήταν μικρό κορίτσι. Η αποκάλυψη έγινε σε ένα επεισόδιο της εκπομπής Late Night με τον Κόναν Ο’ Μπράιεν. Σε αυτή την είδανε να στριφογύριζε πολύ επιδέξια ένα μαχαίρι. Τις δεξιότητές της μπορούμε να τις δούμε και στις ταινίες που έχει λάβει μέρος.

4. Ο Neil Patrick Harris μπορεί να κάνει μαγικά κόλπα

Ο γνωστός ηθοποιός έχει δηλώσει σε συνέντευξή του πως:

«Λατρεύω τη μαγεία γιατί δίνει την ευκαιρία να κάνω κάτι που οι άνθρωποι νιώθουν ότι είναι απόκοσμο, κάτι που συνήθως δεν βλέπουν ή δεν μπορούν κανονικά να καταλάβουν στη ζωή τους»

Μάλιστα, έχει δείξει πολλές φορές τις ταχυδακτυλουργικές του δεξιότητες στην τηλεόραση, αλλά ο χρόνος του στο The Ellen Show με την Ellen DeGeneres ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Αφού σκόπιμα σκάρωσε ένα κόλπο με χαρτιά, ο Harris στη συνέχεια συνέχισε να εκπλήσσει την Ellen, διαβάζοντας τη σκέψη της.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;