Ο Troy Kotsur αναβιώνει κλασσικές σκηνές ταινιών στη νοηματική και γίνεται viral
Το Variety έβαλε τον Troy Kotsur να αναβιώσει σκηνές από κλασσικές ταινίες (και όχι μόνο) στη νοηματική και το αποτέλεσμα είναι, απλά, υπέροχο.

Ο Troy Kotsur έγραψε ιστορία στα Όσκαρ 2022 κερδίζοντας το βραβείο στην κατηγορία Β’ Ανδρικού Ρόλου και έγινε ο δεύτερος κωφός ηθοποιός και ο πρώτος κωφός άνδρας ηθοποιός που κερδίζει το Χρυσό Αγαλματίδιο. Ο λόγος του και η προσωπικότητά του έχουν κατακτήσει τις καρδιές των ανθρώπων του Hollywood, αλλά και των σινεφίλ. Έτσι, το Variety είχε μία φανταστική ιδέα για τον ηθοποιό.

Ο Kotsur έχει αναφερθεί πολλές φορές σε συνεντεύξεις του για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κωφοί ηθοποιοί σε σχέση με τους ρόλους που τους προσφέρονται. Έτσι, το γνωστό περιοδικό που ασχολείται με τη βιομηχανία του θεάματος σκέφτηκε να το αλλάξει αυτό και να βάλει τον ηθοποιό σε δημοφιλείς ρόλους κλασσικών ταινιών… και όχι μόνο!

Στο βίντεο που έγινε viral, βλέπουμε τον Troy Kotsur να μεταμορφώνεται σε Vitto Corleone, Darth Vader, James Bond, αλλά και… Kim Kardashian. Στο βίντεο του Variety, ο ηθοποιός μεταφράζει στην νοηματική κλασσικούς (πλέον) διαλόγους της ιστορίας του Σινεμά.

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που μας δείχνει ότι ο ηθοποιός μπορεί να κάνει τα πάντα!

Ας ελπίσουμε ότι το Hollywood θα συνεχίσει να φτιάχνει ρόλους για ηθοποιούς με αναπηρίες γιατί μπορεί να ανακαλυφθούν μεγάλα ταλέντα!

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;