Survivor 5: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα
Η Μπλε ομάδα ανέδειξε τον πρώτο υποψήφιο για την εβδομάδα αυτή στο Survivor 5, καθώς ηττήθηκε στο αγώνισμα ασυλίας.

Το βράδυ της Κυριακής, οι δύο ομάδες του Survivor 5 οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού. Μία ομάδα θα έπρεπε να αναδείξει τον πρώτο υποψήφιοι για αποχώρηση.

Νωρίτερα στο επεισόδιο, μπλε και κόκκινοι πάλεψαν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για τη νέα εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η ομάδα που ηττήθηκε και είχε τον πρώτο λόγο στο συμβούλιο του νησιού ήταν η μπλε. Η ομάδα αυτή θα έπρεπε να ακολουθήσει τις υποδείξεις του παρουσιαστή του παιχνιδιού επιβίωσης, Γιώργου Λιανού, για την ψηφοφορία που θα ακολουθούσε.

Πιο συγκεκριμένα, η μπλε ομάδα θα έπρεπε να ψηφίσει τον παίκτη εκείνον που θα ήθελε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει πιο γρήγορα στην Ελλάδα. Η Σοφιάννα Αβραμάκη ήταν η παίκτρια της μπλε ομάδας που ήταν ασφαλής, καθώς κατόρθωσε να κερδίσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας και να εξασφαλίσει την παραμονή στο Survivor 5 για μία ακόμη εβδομάδα.

Έπειτα από τη διαδικασία της ψηφοφορίας, ο Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει τον παίκτη που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και έτσι είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για την εβδομάδα αυτή. Αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με όλους τους συμπαίκτες του να τον ψηφίζουν!

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;