«Super Mammy»: Η πρεμιέρα της νέας κωμικής σειράς του Μάρκου Σεφερλή δίχασε το Twitter
Το «Super Mammy» με τον Μάρκο Σεφερλή έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής και συγκέντρωσε πολλά αρνητικά σχόλια στο Twitter.

Το βράδυ της Κυριακής, 3 Απριλίου, έκανε το βράδυ της Κυριακής μία νέα κωμική σειρά στον ΑΝΤ1. Ο λόγος για το «Super Mammy» του Μάρκου Σεφερλή. Η σειρά αποτελεί το come back του γνωστού και δημοφιλούς ηθοποιού μετά από χρόνια αποχής από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Το «Super Mammy» είναι βασισμένο σε ξένο φορμάτ και τα γυρίσματα των επεισοδίων πραγματοποιούνται παρουσία ζωντανού κοινού. Ο Μάρκος Σεφερλής μεταμφιέστηκε στην Ελληνίδα μάνα Χαρίκλεια και στο πλευρό του παίζουν η σύζυγός του Ελενα Τσαβαλιά, ο Γιάννης Καπετάνιος, η Τάνια Τρύπη και ο Δημήτρης Σταρόβας.

Η πρεμιέρα της νέας του σειράς του ANT1 κατάφερε να συγκεντρώσει ποσοστό τηλεθέασης 14,1% στο γενικό σύνολο και 15% στο δυναμικό κοινό. Όμως, η αντίδραση του τηλεοπτικού κοινού, όπως αυτή καταγράφηκε μέσα από τα σχόλια στο Twitter, ήταν αρκετά ανάμεικτη. Οι χρήστες του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης σχολίαζαν τα αστεία του Μάρκου Σεφερλή, ενώ μία μερίδα του κοινού τον κατηγόρησαν για σεξιστικά σχόλια και στερεότυπα μέσα στο κείμενό του.

«Super Mammy»: Οι αντιδράσεις στο Twitter

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;