Obi-Wan Kenobi: Μικρή καθυστέρηση στην πρεμιέρα της νέας σειράς του σύμπαντος του «Star Wars»
Η νέα πολυαναμενόμενη σειρά του σύμπαντος του «Star Wars», «Obi-Wan Kenobi», θα καθυστερήσει λίγο να κάνει πρεμιέρα στο Disney+.

Ακόμα μία νέα σειρά έρχεται στο σύμπαν του «Star Wars». Η πολυαναμενόμενη σειρά «Obi-Wan Kenobi» αναμενόταν να κυκλοφορήσει την Τετάρτη 25 Μαΐου, όμως, φαίνεται πως θα καθυστερήσει λίγο.

Η νέα σειρά που επικεντρώνεται στον χαρακτήρα του Obi Wan Kenobi, τον οποίο υποδύεται ο Ewan McGregor, αλλάζει την ημερομηνία πρεμιέρα της. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Disney, η νέα σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαΐου.

Ο ίδιος ο πρωταγωνιστής, Ewas McGregor, ήταν αυτός που έκανε την ανακοίνωση μέσω ενός βίντεο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της streaming πλατφόρμας Disney+. Γιατί, όμως, γίνεται αυτή η μετάθεση στην ημερομηνία προβολής της σειράς;

Τα ξένα μέσα ενημέρωσης ερμηνεύουν την μεταφορά της πρεμιέρας της σειράς, σαν μια κίνηση τακτικής της Disney καθώς την ίδια ημέρα πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν του «Stranger Things» στο Netflix. Η σειρά είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες του Disney+ και θεωρείται ότι θα μπορέσει να κονταροχτυπηθεί με την μεγάλη επιτυχία του Netflix. Άλλος ένας λόγος, όμως, είναι ότι τις Τετάρτες στο Disney+ θα προβάλλεται και το «Ms. Marvel», που θα παρουσιάζει τη νέα υπερηρωΐδα του MCU. Οπότε, για να μην υπάρχει θέμα με τους φανς και μία σειρά να ρίχνει τη σκιά της πάνω στην άλλη, η πλατφόρμα πέρασε σε αυτή την αλλαγή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του McGregor, λοιπόν, τα πρώτα δυο επεισόδια του «Obi-Wan Kenobi» θα κάνουν πρεμιέρα την Παρασκευή, 27 Μαΐου.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Marketing

Πρακτική Άσκηση

22-05-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
FT
3 - 0
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;