Όσα θα δούμε τον Απρίλιο στο NETFLIX
Οι σειρές, οι ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που θα δούμε αυτό τον μήνα στο Netflix.

Πρωταπριλιά σήμερα και εκτός από τις πλάκες που έχετε κάνει (ή ίσως σας έχουν κάνει) έχει μπει ένα νέος μήνας. Αυτό σημαίνει ότι ετοιμαζόμαστε για πολύ και νέο υλικό στο Netflixτο οποίο αυτό τον μήνα «δίνει ρέστα». Όσον αφορά τις ταινίες έχουμε ήδη ξεχωρίσει το «Στο Ενδιάμεσο» με την αγαπημένη Joey King και το δυστοπικό «Διαλέγεις ή Πεθαίνεις» με την Iola Evans (Carnival Row, The 100) και τον Asa Butterfield (Sex Education).

Όσον αφορά τις σειρές φυσικά αναμένουμε την πέμπτη σεζόν του αγαπημένου Elite, που υπόσχεται νέο δράμα και μαζί του έρωτα, δράση και ίντριγκα. Επιπλέον, περιμένουμε το «Anatomy of A Scandal» που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Σάρα Βον, καθώς και τα τελευταία επεισόδιο του «Ozark» που μετά από τέσσερις επιτυχημένες σεζόν «ρίχνει» αυλαία.

Αυτό τον μήνα έχουμε όμως και μερικά άκρως ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ να περιμένουμε στο Netflix, κάτι που συνήθως δεν συμβαίνει αφού τα ντοκιμαντέρ δεν είναι το… «βαρύ πυροβολικό» της streaming πλατφόρμας! Φυσικά, ένα από αυτά είναι το «Επιστροφή στο Διάστημα», όπου θα απολαύσουμε τα διαστημικά ταξίδια του Elon Musk. Επιπλέον, με ανηπομονησία περιμένουμε να δούμε το «Our Great National Parks» με αφηγητή τον Μπάρακ Ομπάμα, καθώς και το ντοκιμαντέρ που αναμένεται να «ρίξει» φως στον θάνατο της περιβόητης Marilyn Monroe.

Netflix: Όλες οι ταινίες που θα δούμε τον Απρίλιο

Χορεύοντας με την Αλήθεια: Freestyle

Υπόθεση: Η Αμάλιε ενθουσιάζεται όταν η ομάδα χορού που έχει με τον Μίκαελ επιλέγεται σε διαγωνισμό στο Παρίσι, αλλά αποσυντονίζεται όταν ξαναβλέπει μετά από καιρό τη μητέρα της.

Έρχεται την  Απριλίου.

Απόλλων 10 1/2: Παιδί στη Διαστημική Εποχή

Υπόθεση: Ένας άντρας αφηγείται ιστορίες της ζωής του από όταν ήταν δέκα χρονών στο Χιούστον του 1969, μέσα από τη φανταστική και νοσταλγική αφήγηση ενός ταξιδιού στο φεγγάρι.

Έρχεται την  Απριλίου.

Πάντα Πάνω στο Καλύτερο

Υπόθεση: Μετά την εγχείρηση, η ζωή της Μάρτα κρέμεται από μια κλωστή, ενώ ο αληθινός έρωτας είναι κοντά. Μπορεί όμως η καρδιά να επιβληθεί σε παλιά μυστικά – και μια άστατη μοίρα;

Έρχεται την  Απριλίου.

Φουριόζα

Υπόθεση: Μια αστυνομικός κάνει στον πρώην της μια πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί: είτε θα εισχωρήσει και θα καταδώσει μια συμμορία χούλιγκαν είτε ο αδελφός του θα πάει φυλακή.

Έρχεται στις 6 Απριλίου.

Χορεύοντας στο Γυαλί

Υπόθεση: Όταν η πίεση απειλεί μια μπαλαρίνα που πρωταγωνιστεί σε μια παράσταση, τότε μαζί με μια άλλη χορεύτρια βρίσκουν ελπίδα στη φιλία τους, ξεφεύγοντας από τον αληθινό κόσμο.

Έρχεται στις 8 Απριλίου.

Metal Lords

Υπόθεση: Οι απροσάρμοστοι έφηβοι Χάντερ και Κέβιν ξέρουν καλά πώς θα λάμψουν: πρέπει να αφοσιωθούν στη μέταλ, να κερδίσουν τη Μάχη των Συγκροτημάτων και να δοξαστούν ως θεοί.

Έρχεται στις 8 Απριλίου.

Στο Ενδιάμεσο

Υπόθεση: Μια πληγωμένη έφηβη χάνει τον έρωτα της ζωής της σε ένα τραγικό ατύχημα και αρχίζει να πιστεύει ότι της στέλνει σημάδια από τον τάφο.

Έρχεται στις 8 Απριλίου.

Διαλέγεις ή Πεθαίνεις

Υπόθεση: Θέλοντας να κερδίσουν ένα αζήτητο χρηματικό έπαθλο, δύο φίλοι επανεκκινούν ένα μυστήριο παιχνίδι του ’80 και μπαίνουν σ’ έναν σουρεαλιστικό κόσμο τρόμου άλλου επιπέδου.

Έρχεται στις 15 Απριλίου.

Η Καμπή         

Υπόθεση: Ένας τεμπέλης που κάνει ό,τι μπορεί για να αποφεύγει τις συγκρούσεις γίνεται φίλος με έναν επικίνδυνο κακοποιό που μπουκάρει ξαφνικά στη ζωή του.

Έρχεται στις 20 Απριλίου.

Καλοκαιρινές Βόλτες   

Υπόθεση: Η επιμελής Όντεν γνωρίζει το καλοκαίρι πριν από το κολέγιο τον μυστηριώδη Ιλάι, ο οποίος τη βοηθά με νυχτερινές περιπέτειες να ζήσει την ανέμελη εφηβική ζωή που δεν είχε.

Έρχεται στις 22 Απριλίου.

Ταξίδι του Μέλιτος με τη Μαμά           

Υπόθεση: Ένας θλιμμένος άντρας που τον παράτησαν λίγο πριν από τον γάμο αναγκάζεται να κάνει το ταξίδι του μέλιτος… με την αυταρχική μητέρα του.

Έρχεται στις 29 Απριλίου.

Rumspringa

Υπόθεση: Ταξιδεύοντας προς το Βερολίνο, ένας νεαρός άντρας Άμις που οδεύει προς την ενηλικίωση επανασυνδέεται με τις ρίζες του, ερωτεύεται και παίρνει μια σημαντική απόφαση.

Έρχεται στις 29 Απριλίου.

Netflix: Όλες οι σειρές που θα δούμε τον Απρίλιο

Ελίτ: Σεζόν 5

Υπόθεση: Στο Λας Ενθίνας, κάθε νέο εξάμηνο συνοδεύεται από ένα νέο θύμα, έναν νέο δράστη και ένα νέο μυστήριο, καθώς οι μαθητές βρίσκονται πνιγμένοι μέσα στα ψέματα.

Έρχεται στις 8 Απριλίου.


Dirty Lines

Υπόθεση: Στο Άμστερνταμ του ’80, μια δραστήρια φοιτήτρια βρίσκει τυχαία δουλειά σε μια τηλεφωνική γραμμή σεξ που ξεκίνησαν δύο τελείως διαφορετικά αδέρφια.

Έρχεται στις 8 Απριλίου.

Hard Cell

Υπόθεση: Η πρώην διοργανώτρια και νυν διευθύντρια γυναικείων φυλακών Λόρα Γουίλις καταγράφει τις χαρές και τα δεινά της ζωής στη φυλακή σ’ αυτήν τη σειρά με στεγνό χιούμορ.

Έρχεται στις 12 Απριλίου.

Anatomy of a Scandal

Υπόθεση: Η γεμάτη προνόμια ζωή της Σόφι ως συζύγου του ισχυρού πολιτικού Τζέιμς αλλάζει απότομα, όταν έρχονται στο φως μυστικά και σκάνδαλα – κι εκείνος κατηγορείται για έγκλημα.

Έρχεται στις 15 Απριλίου.

Οι Κληρονόμοι της Γης

Υπόθεση: Ο πολυμήχανος νεαρός Χούγκο Γιορ προσπαθεί να πετύχει στη Βαρκελώνη του 14ου αιώνα, χωρίς να αθετήσει έναν όρκο που έδωσε στην οικογένεια Εστανιόλ.

Έρχεται στις 15 Απριλίου.

Πάρε τον Σολ: Σεζόν 6

Η βραβευμένη με Emmy σειρά επιστρέφει για έκτη σεζόν.

Έρχεται στις 20 Απριλίου.

Ρωσική Κούκλα: Σεζόν 2

Υπόθεση: Αφού περνούν την πιο τρελή νύχτα της ζωής τους, την οποία ζουν ξανά και ξανά, η Νάντια και ο Άλαν μπλέκουν σε μια ακόμα αλλοπρόσαλλη υπαρξιακή περιπέτεια.

Έρχεται στις 20 Απριλίου.

Heartstopper

Υπόθεση: Οι έφηβοι Τσάρλι και Νικ ανακαλύπτουν ότι η απρόσμενη φιλία τους μπορεί να εξελίσσεται σε κάτι μεγαλύτερο, καθώς εξερευνούν παρέα το σχολείο και τον νεανικό έρωτα.

Έρχεται στις 22 Απριλίου.

Οι 7 Ζωές της Λεά

Υπόθεση: Η Λεά ξυπνάει επτά φορές στο παρελθόν, σε διαφορετικά σώματα. Όταν μπλέκεται στο μυστήριο του θανάτου ενός νεαρού άνδρα, προσπαθεί να τον αποτρέψει – με συνέπειες

Έρχεται στις 28 Απριλίου.

Όζαρκ: Σεζόν 4 – Μέρος 2

Υπόθεση: Αντιμέτωποι με απειλές από παντού, ο Μάρτι κι η Γουέντι παλεύουν να κρατήσουν χαρούμενους το καρτέλ, το FBI και τα παιδιά τους – ώσπου να πάρουν πίσω τη ζωή τους.

Έρχεται στις 29 Απριλίου.

Γκρέις και Φράνκι: Σεζόν 7

Υπόθεση: Πριν από επτά χρόνια, οι ζωές της Γκρέις και της Φράνκι ανατράπηκαν όταν οι μακροχρόνιοι σύζυγοί τους, τις άφησαν ο ένας για τον άλλον. Η Γκρέις και ο Φράνκι συνεχίζουν να δείχνουν στον εαυτό τους, στις οικογένειές τους και στους θαυμαστές τους τι σημαίνει να ζεις τη ζωή στο έπακρο, άφοβα και μη απολογητικά.

Έρχεται στις 29 Απριλίου.

Netflix: Όλες τα ντοκιμαντέρ που θα δούμε τον Απρίλιο

Τζίμι Σάβιλ: Μια Βρετανική Ιστορία Τρόμου

Υπόθεση: Ο τηλεοπτικός σταρ Τζίμι Σάβιλ μάγεψε με την εκκεντρικότητα και τις φιλανθρωπίες του. Όμως, κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση αποκαλύπτουν μια πτυχή του που σοκάρει.

Έρχεται στις 6 Απριλίου.

Επιστροφή στο Διάστημα

Υπόθεση: Ο Ίλον Μασκ κι οι μηχανικοί της SpaceX αναλαμβάνουν να επιστρέψουν αστροναύτες της NASA στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και να φέρουν την επανάσταση στα διαστημικά ταξίδια.

Έρχεται στις 7 Απριλίου.

Υπέροχα Εθνικά Πάρκα

Υπόθεση: Με αφηγητή τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, αυτή η καθηλωτική σειρά ντοκιμαντέρ παρουσιάζει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά εθνικά πάρκα του πλανήτη.

Έρχεται στις 13 Απριλίου.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

 

White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch 

Υπόθεση: Όλα τα κουλ παιδιά τη φορούσαν. Αυτό το ντοκιμαντέρ εξερευνά το ποπ φαινόμενο της μάρκας A&F στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές του 2000 που ήταν για λίγους.

Έρχεται στις 19 Απριλίου.

Το Μυστήριο της Μέριλιν Μονρόε: Οι Άγνωστες Κασέτες

Υπόθεση: Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, ένας συγγραφέας επανεξετάζει τον μυστηριώδη θάνατο της Μέριλιν Μονρόε και μοιράζεται ηχητικά ντοκουμέντα με όσους ανήκαν στον κύκλο της.

Έρχεται στις 27 Απριλίου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;