Ρένια Λουιζίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν είναι τυχαίο το ότι δε συνεργάστηκα μαζί του τα τελευταία 20 χρόνια»
Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε σε συνέντευξη της για τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τους λόγους που δεν έχει ξανασυνεργαστεί μαζί του τα τελευταία 20 χρόνια.

Η Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με τον Τάσο Τρύφωνος. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την μακροχρόνια καριέρα της, τις επιτυχίες στις οποίες έχει συμμετάσχει και αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη και στο #MeToo.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της και τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη:

«Έχω δουλέψει με τον Πέτρο τα πρώτα χρόνια. Η τελευταία μας δουλειά ήταν το 2001. Αυτή την περίοδο γίνονται οι δίκες και καλό θα ήταν οι άνθρωποι που δεν εμπλεκόμαστε άμεσα να είμαστε λακωνικοί. Το να βλέπεις έναν άνθρωπο που ξέρεις από τα πρώτα χρόνια της δουλειάς σου να φτάνει εκεί, είναι θλιβερό, Είτε αθώος, είτε ένοχος, είτε οτιδήποτε το να βλέπω τον Πέτρο στη φυλακή είναι θλιβερό»

Στη συνέχεια, η Ρένια Λουιζίδου δήλωσε:

«Δεν είχαμε κάποια παραπάνω σχέση. Είχαμε ξεκινήσει μαζί. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ ταλαντούχος με εκρηκτικό ταπεραμέντο. Μέχρι εκεί. Δεν είναι τυχαίο το ότι δε συνεργάστηκα μαζί του τα τελευταία 20 χρόνια. Είδα μια δύσκολη κατάσταση της οποίας δεν ήθελα να είμαι μέρος.

Εγώ δεν πρόλαβα να δω από τον Πέτρο πιο ακραίες καταστάσεις. Εγώ δεν άντεχα τα νεύρα που είχε. Δε μπορώ να δουλεύω κάτω από τέτοιες εντάσεις, δεν θέλω. Από κάποιο σημείο και μετά… είναι θέμα αξιοπρέπειας. Το να πάω στη δουλειά και να φοβάμαι, δεν θέλω»

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;