Ρένια Λουιζίδου: «Έχει πέσει η ιδέα για να ξαναγίνει το
Η Ρένια Λουιζίδου για την καριέρα, τον γιο της και την πιθανότητα ενός remake του «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή».

Η αγαπημένη ηθοποιός, Ρένια Λουιζίδουσε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα Τετάρτη (30/3) στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο δεν επιθυμεί τη δημιουργία ενός remake του «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», τον φόβο για τον γιο της και τις στερεοτυπικές ερωτήσεις που την ενοχλούν στις συνεντεύξεις.

«Πήγα κατά λάθος σε οντισιόν που ζητούσαν αγόρι, με λυπήθηκαν επειδή ήρθα από Θεσσαλονίκη και με είδαν κι εμένα. Η Μίρκα (Παπακωνσταντίνου) είναι ένας κομβικός άνθρωπος στη ζωή μου. Μού έδειξε στοργή και ενδιαφέρον, κάπως θα με λυπήθηκε και αυτή που ήμουν ξέμπαρκη. Εγώ δεν φαντάστηκα, διαβάζοντας στο διήγημα «η γριά Σκεύω ανεβαίνει αγκομαχώντας τον βράχο» ότι είμαι εγώ η ιδανική», ανέφερε αρχικά η Ρένια Λουιζίδου.

Επιπλέον, η Ρένια Λουιζίδου αναφερόμενη στην πιθανότητα ενός remake για το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» είπε:

«Έχει πέσει η ιδέα για να ξαναγίνει το «και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», δεν θα συμφωνούσα να γίνει. Είναι θαυμάσια φήμη να λένε για μένα ότι είμαι γουρλού, αλλά δεν έχω αποδεικτικά στοιχεία…».

«Έξω πέρα από Ράνια με φωνάζουν Αλίκη, Χαρά, Χαρούλα, ο καθένας έρχεται από άλλο σίριαλ», είπε χιουμοριστικά η ηθοποιός.

«Είναι κάποιες στερεοτυπικές ερωτήσεις που γίνονται μόνο στις γυναίκες. Δεν το πιστεύω ότι απαντάμε σε αυτά. Είμαι 56 χρόνων από τότε που έγινα 40 και μια ημέρα απαντάω στα ίδια πράγματα. Δικαιούσαι και να αλλάξεις γνώμη στην ζωή σου. Δεν θα διαχειριστώ ποτέ τον φόβο μου κάθε φορά που ανεβαίνει ο γιος μου σε μηχανή, θα το ράψω αν θέλει μηχανή αλλά θα αρρωστήσω», σχολίασε.

«Έχω ακροφοβία και λίγο από αγοραφοβία. Με τον κορωνοϊό θα είμαι υποψήφια για αρρωστοφοβία», κατέληξε μιλώντας στην κάμερα «MEGA Καλημέρα».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;