Πάτρα: Ενδεχόμενο για εκταφή της Τζωρτζίνας εντός της ημέρας
Πάτρα: Δεν αποκλείεται η εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας εντός ολίγων ωρών.

Νέες αποκαλύψεις έκανε για ακόμη μία φορά η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της δίνοντας νέας τροπή στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με όσα είδαν το «φως» της δημοσιότητας το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (1/4) στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ», λίγο πριν ενταφιαστεί η 9χρονη Τζωρτζίνα, η μητέρα της και κατηγορούμενη για τον θάνατό της, Ρούλα Πισπιρίγκουφαίνεται πως θέλησε να τοποθετήσει μέσα στο φέρετρο το τάμπλετ της μικρής, καθώς με αυτό συνήθιζε να παίζει η μικρή Τζωρτζίνα.

Με τη νέα τροπή που έχουν πάρει όμως τα πράγματα, οι Αρχές ενδέχεται να χρειαστεί να εξετάσουν τι υπάρχει μέσα στο τάμπλετ της μικρής. Ως εκ τούτου οι αστυνομικές αρχές φαίνεται να έχουν ζητήσει εκταφή της μικρής Τζωρτζίνας προκειμένου να ανακτήσουν το τάμπλετ και να το εξετάσουν για την ανεύρεση πιθανών ενοχοποιητικών στοιχείων εις βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, δεν αποκλείεται η εκταφή του κοριτσιού να γίνει κι εντός των επόμενων ωρών, καθώς η εντολή έχει δοθεί και μένει να φανεί πότε θα εκτελεστεί.

Εν τω μεταξύ η 33χρονη κατηγορούμενη έφθασε στα δικαστήρια λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι, όπου θα βρεθεί ενώπιον της 12ης τακτικής ανακρίτριας με σκοπό να απολογηθεί για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας που την βαραίνει.

Σημειώνεται πως σήμερα Δευτέρα (4/4), θα είναι η πρώτη επίσημη τοποθέτηση της μητέρας έναντι των στοιχείων των Αρχών που την κατέστησαν κατηγορούμενη για τον φόνο του παιδιού της.

Με πληροφορίες από «Καθημερινή», skai.gr

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;