Ο Διονύσης Παπανδρέου, ο τηλεοπτικός Φίλιππος από τη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς», καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία του

Ο Διονύσης Παπανδρέου, ο τηλεοπτικός Φίλιππος από τη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς», καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία του στο επεισόδιο της Κυριακής (3/4) κατά την απολογία του.

Με δάκρυα στα μάτια μιλούσε ενώπιον του δικαστηρίου για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Στέφανου Καρπερνάρου. Οι τηλεθεατές γέμισαν το Twitter με διθυραμβικά σχόλια για τον ηθοποιό, με πολλούς να τονίζουν ότι είναι «ένα ανερχόμενο αστέρι» που έχει πολλά να προσφέρει στην υποκριτική.

 

Διονύσης Παπανδρέου: Ποιος είναι ο “Φίλιππος” από τη «Γη της Ελιάς»

Ο Διονύσης Παπανδρέου υποδύεται τον Φίλιππο Στεφανέα στη δραματική σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς» και πρόκειται για τον πρώτο τηλεοπτικό του ρόλο.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι: «Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου λίγο πιο σκληρό από τον Φίλιππο στη “Γη της Ελιάς”, ενώ είπε:

«Είχα πάει στο κάστινγκ για την προηγουμένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου. Δεν με πήραν και μου τηλεφώνησε τώρα».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Διονύσης Παπανδρέου (@dionisis_papandreou)

Ο Διονύσης Παπανδρέου είναι γεννημένος στην Αθήνα. Eίναι 22 ετών και έχει ύψους 1.78. Σπούδασε στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, έπαιξε σε μια μικρού μήκους ταινία, θέλησε να πάρει μέρος στη σειρά, 8 λέξεις, που προβάλλονταν στον ΣΚΑΪ, αλλά η ευκαιρία του δόθηκε στη Γη της Ελιάς.

Ο ηθοποιός έχει αποκαλύψει ότι σε μικρότερη ηλικία είχε πέσει θύμα λεκτικής βίας. «Σε μικρότερη ηλικία δεν είχα πάρει μπόι, είχα παραπάνω κιλά και ήμουν στόχος λεκτικής βίας».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0 
 0