Attack on Titan: Πότε επιστρέφει η αγαπημένη anime σειρά - Το πρώτο teaser
Το τρίτο μέρος της τελευταίας σεζόν του «Attack on Titan» θα κυκλοφορήσει γρηγορότερα από ότι πιστεύεις.

Το «Attack on Titan» είναι μία από τις πιο πετυχημένες και δημοφιλείς anime σειρές των τελευταίων ετών. Επιτέλους, όμως, μάθαμε ότι μέσα στο 2023 θα φτάσει στις οθόνες μας το τρίτο μέρος της τέταρτης και τελευταίας σεζόν της επιτυχημένης σειράς.

Η ανακοίνωση για το πότε έρχεται το τρίτο μέρος της τελευταίας σεζόν έγινε μέσω του Crunchyroll. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό στο Twitter είδαμε ένα σύντομο teaser, αλλά και την αφίσα, του τρίτου μέρους της τελευταίας σεζόν. Η νέα σεζόν θα ονομάζεται «Attack on Titan The Final Season Final Arc». Ωστόσο, άγνωστες παραμένουν ακόμα περαιτέρω πληροφορίες για τα νέα επεισόδια του anime.

Το anime ξεκίνησε να προβάλλεται το 2013, ενώ η δεύτερη σεζόν του ήρθε μετά από κάποια χρόνια, το 2017. Αυτό έκανε τους φανς να αδημονούν για τη συνέχεια. Η τρίτη σεζόν, ωστόσο, έφτασε πιο γρήγορα και, μάλιστα, την τηλεοπτική περίοδο 2018-19. Ενώ, το πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν έκανε το ντεμπούτο του μέσα στο 2020, με το δεύτερο μέρος να ολοκληρώνεται πριν από λίγο καιρό. Το στούντιο MAPPA βρίσκεται πίσω από την παραγωγή του, με τους Yūichirō Hayashi και Jun Shishido να έχουν αναλάβει τα σκηνοθετικά ηνία, τον Hiroshi Seko να γράφει τα σενάρια, τον Tomohiro Kishi να σχεδιάζει τους χαρακτήρες και τους Hiroyuki Sawano και Kohta Yamamoto να συνθέτουν τη μουσική.

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από έναν φανταστικό κόσμο όπου μυστηριώδη πλάσματα, επονομαζόμενα ως Τιτάνες, τρώνε το ανθρώπινο γένος. Οι επιζήσαντες έχουν κλειστεί μέσα σε κολοσσιαία τείχη και αισθάνονται ασφαλείς, μέχρι που μία καταστροφική δύναμη έρχεται να ανατρέψει την κατάσταση.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;