Οι πέντε καλύτερες σειρές για να ξεκινήσεις το ταξίδι σου στον κόσμο των anime
Θέλεις να ξεκινήσεις να βλέπεις anime; Σου έχουμε τις καταλληλότερες σειρές για να το κάνεις!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε δει πολλά δημοσιεύματα που θέλουν αρκετές σειρές anime να μεταφέρονται σε live action σειρές για λογαριασμό του Netflix, αλλά και άλλων streaming πλατφόρμων. Οι Ιαπωνικές σειρές κινουμένων σχεδίων έχουν ένα φανατικό κοινό και απευθύνονται σε ένα πιο ενήλικο κοινό, οπότε, η μεταφορά τους σε live action είναι κάτι που προμηνύει την επιτυχία.

Πάντα, όμως, το αυθεντικό είναι καλύτερο!

Είναι καλύτερο να δεις την πρωτότυπη ιδέα να πραγματοποιείται, παρά μία παραλλαγή που έχει χάσει αρκετή από τη μαγεία του animation και των δυνατοτήτων που δίνει το μέσο αυτό. Εμείς σου έχουμε μερικά από τα καλύτερα anime για να δεις, ακόμα και αν δεν έχεις παρακολουθήσει ούτε λεπτό στη ζωή σου.

1. Cowboy Bebop

Η σειρά anime του 1998 είναι μία από τις αυτές με την μεγαλύτερη επιρροή στη συνέχεια του είδους, αλλά και αυτή που άνοιξε την πόρτα για το δυτικό κοινό. Η σειρά αποτελείται από είκοσι έξι επεισόδια (συνεδρίες, καθώς τα επεισόδια είναι σχεδόν αυτοτελή) και διαδραματίζεται κατά το έτος 2071. Η σειρά ακολουθεί τις περιπέτειες, αναποδιές και τραγωδίες κυνηγών επικηρυγμένων που ταξιδεύουν με το Bebop, το διαστημόπλοιο τους. Το Cowboy Bebop διερευνά φιλοσοφικές έννοιες, όπως τον υπαρξισμό, την υπαρξιακή ανία, τη μοναξιά, και την επιρροή του παρελθόντος.

2. Death Note

Το anime που σου προτείνουν οι θανατικοί των Ιαπωνικών σειρών κινουμένων σχεδίων ώστε να σε πείσουν να ξεκινήσεις να τις βλέπεις. Ένα από τα πιο δημοφιλή anime όλων των εποχών. Για 37 επεισόδια αυτό το θρίλερ μυστηρίου και περίεργων συνθηκών θα σου κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον. Οι κεντρικοί χαρακτήρες είναι αυτοί που κλέβουν την παράσταση και είμαστε σίγουροι ότι μετά το τέλος του, θα θέλεις να δεις ακόμα ένα anime.

3. Naruto

Ένα από τα πιο δημοφιλή anime. Θεωρείται από πολλούς ως το καλύτερο anime όλων των εποχών και μία εξαιρετική εισαγωγή για όσους θέλουν να δοκιμάσουν αυτό το διαφορετικό είδος. Η σειρά ολοκληρώθηκε το 2017 και αποτελείται από, συνολικά, 720 μισάωρα επεισόδια. Η ιστορία είναι αρκετά απλή αφού ο κύριος χαρακτήρας, Naruto, μεγαλώνει με διάφορους Ninja, συμπεριλαμβανομένων των συντρόφων του, των δασκάλων και ακόμη και των αντιπάλων του. Υπάρχουν δυνατές σκηνές μάχης με τις μοναδικές τεχνικές Ninja.

4. Dragon Ball

Το Dragon Ball είναι ένα από τα πιο κλασσικά και δημοφιλή anime. Πολλοί είναι οι φανς που υποστηρίζουν ότι το anime αυτό είναι το ιδανικό για να αρχίσεις να βλέπεις τέτοιες σειρές. Η σειρά χωρίζεται σε πολλά επιμέρους κομμάτια με διαφορετικούς τίτλους (Dragon Ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball Super κλπ.). Στο Dragon Ball Z, όμως, είναι που αρχίζει η ιστορία με τον Goku να έχει μεγαλώσει και να πολεμάει μαζί με μοναδικούς χαρακτήρες. Μάλιστα, το δεύτερο αυτό κομμάτι είναι και το πιο δημοφιλές μεταξύ των φανς.

5. One Piece

Ο μόνος λόγος που δεν προτείνεται η σειρά αυτή για να μπεις στον κόσμο του anime είναι ότι έχει πάρα πολλά επεισόδια (και δεν έχει τελειώσει ακόμα). Ωστόσο, είναι μία από τις καλύτερες anime σειρές που θα βρεις και σε μεταφέρει σε έναν μοναδικό κόσμο με πειρατές, μοναδικές μάχες και ταξίδια! Ακολουθούμε τις περιπέτειες του κύριου χαρακτήρα, Monkey D. Luffy, και των συνεργών του, καθώς πλέουν σε όλο τον κόσμο αναζητώντας τον απόλυτο θησαυρό που ονομάζεται “One Piece”, παλεύοντας με ισχυρούς αντιπάλους.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 3 
 1 
 1