Τέσσερις ταινίες και δύο σειρές για να απολαύσεις αυτό το ΣουΚου
Οι ταινίες και οι σειρές που θα σου συγκεντρώσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο είναι εδώ και οι προτάσεις για μοναδικές εμπειρίες με νέες ταινίες και σειρές είναι πολλές. Από μεγάλα blockbuster, μέχρι πιο indie επιλογές, αλλά και την επιστροφή μίας σειράς που αγαπήθηκε όσο καμία!

Πάμε να δούμε, λοιπόν, τις επιλογές σου για αυτό το ΣουΚου;

Ταινίες

Καλάβρυτα 1943

Μια Γερμανίδα δικηγόρος καλείται να αποκρούσει τις ελληνικές αξιώσεις για αποζημίωση των θυμάτων της ναζιστικής σφαγής στα Καλάβρυτα το 1943. Στην προσπάθεια της συναντά έναν από τους τελευταίους επιζήσαντες του ολοκαυτώματος, ο οποίος τη φέρνει προ των ιστορικών ευθυνών των προγόνων της. Μία ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα που έχει προκαλέσει αντιδράσεις, ήδη, από την προβολή του τρέιλερ της. Ωστόσο, είναι μία ταινία που αξίζει το “ταξίδι” στο Σινεμά και οι κριτικές μιλάνε για μία φιλότιμη προσπάθεια μεταφοράς αληθινών (και πρόσφατων) γεγονότων στην μεγάλη οθόνη.

Ιστορίες της Τύχης και της Φαντασίας

Ένα σπονδυλωτό φιλμ με τρεις διαφορετικές ιστορίες που ενώνονται θεματικά μεταξύ τους. Η ταινία του Ριουσούκε Χαμαγκούτσι, ενός από τους καλύτερους Ιάπωνες σκηνοθέτες της νέας γενιάς, απέσπασε την Αργυρή Άρκτο στο φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας και είναι το μικρό διαμαντάκι της εβδομάδας που πρέπει να δουν όλοι οι σινεφίλ.

Red Notice

Το μεγαλύτερο blockbuster του Netflix, μέχρι στιγμής, έχει για πρωταγωνιστές τους Dwayne Johnson, Ryan Reynolds και Gal Gadot. Ένας πράκτορας της Interpol παρακολουθεί τον πιο καταζητούμενο κλέφτη έργων τέχνης στον κόσμο. Μία περιπέτεια που είναι ότι πρέπει για να μαζευτείς με την παρέα σου, να ετοιμάσεις τα σνακ σου και να περάσεις ένα όμορφο δίωρο στο σπίτι.

Passing

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Rebecca Hall είναι ακόμα καλύτερο από ότι περιμέναμε. Η ταινία ακολουθεί την απροσδόκητη επανένωση δύο φίλων από το γυμνάσιο, των οποίων η ανανεωμένη γνωριμία πυροδοτεί μια αμοιβαία εμμονή που απειλεί και τις δύο προσεκτικά κατασκευασμένες πραγματικότητες τους. Η Tessa Thompson και η Ruth Negga είναι φανταστικές στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και η ταινία είναι μία κοινωνική κριτική, αλλά και ένα δράμα που θα σε μαγέψει.

Σειρές

Dexter: New Blood

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Μία ακόμα προσπάθεια για να έχει το τέλος που ήθελαν οι φανς ο γνωστός serial killer, Dexter. Η σειρά λαμβάνει χώρα δέκα χρόνια μετά το τέλος της πρώτης σειράς και μέσα σε 10 επεισόδια που προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 23:00 στο Cosmote Series HD, θα προσπαθήσει να δώσει ένα διαφορετικό και πιο ταιριαστό φινάλε.

Connecting…

Μία άκρως επίκαιρη σειρά που αξίζει τον χρόνο σου. Μία παρέα συγκεντρώνεται για το πρώτο του διαδικτυακό meeting εν μέσω της καραντίνας. Όλοι αναρωτιούνται γιατί είναι εξαφανισμένη η Τζάσμιν, η Άνι σκέφτεται αν πρέπει να αποκαλύψει τα συναισθήματά της στον Μπεν. Η σειρά των 8 επεισοδίων θα προβληθεί την Κυριακή μέσα από το Cosmote Series Marathon HD.

Μπορείς να διαβάσεις ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

20-05-2024

Χερσονησος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;