Βίκυ Λέανδρος: «Άφησα την καριέρα μου για να μεγαλώσω τα παιδιά μου»
Η Βίκυ Λέανδρος σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Η Βίκυ Λέανδρος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» χθες Πέμπτη (31/3), όπου παραχώρησε μία συνέντευξη γεμάτη ειλικρίνεια και αποκαλύψεις για την καριέρα και την προσωπική της ζωή. Μία μεγάλη αποκάλυψη που έκανε η σπουδαία τραγουδίστρια είναι το γεγονός πως εγκατέλειψε το τραγούδι για 9 ολόκληρα χρόνια, προκειμένου να μεγαλώσει τα παιδιά της.

Ειδικότερα, η Βίκυ Λέανδρος δήλωσε τα εξής:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μου ήταν δύσκολο. Αλλιώς μπορεί και να μην το έκανα. Ήταν μωρά. Πώς να μην είσαι με τα μωρά, να τα μεγαλώσεις εσύ η ίδια σαν μητέρα; Ήταν κάτι αναγκαίο για εμένα. Και έτσι την άφησα την καριέρα. Δεν φοβόμουν αν θα έχω μετά καριέρα. Είπα, θα το δω σε δέκα χρόνια. Αν τα φέρει έτσι ο καιρός και θέλω να αρχίσω ξανά, θα το κάνω. Και έτσι ήρθε» και πρόσθεσε:

«Είμαι χαρούμενη με την εξέλιξη των παιδιών μου. Όλοι πήραν τον δικό τους δρόμο. Μόνο η μικρή μου κόρη, η Σάντρα, είναι καλλιτέχνης. Είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης. Η Σάντρα οργανώνει και το Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Βερολίνο και έχει γίνει μεγάλο. Έχουμε στενή σχέση όλοι μας. Βλεπόμαστε συχνά. Για εμένα αυτό ήταν το σημαντικό. Να έχει εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Να υπάρχουμε σαν οικογένεια».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;