Υπόθεση Πάτρας: «Υπάρχει ανώνυμη καταγγελία για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς»
«Υπάρχει ανώνυμη καταγγελία και αν έχει γίνει κάτι, η έρευνα των αστυνομικών θα το αποδείξει», είπε ο Στράτος Μαυροειδάκος.

«Υπάρχει ανώνυμη καταγγελία για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς», αναφέρει συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ αναφορικά με τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, από την Πάτρα.

«Υπάρχει ανώνυμη καταγγελία και αν έχει γίνει κάτι, η έρευνα των αστυνομικών θα το αποδείξει», είπε συγκεκριμένα ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, μιλώντας στο Live News του Mega, για το θάνατο της ιδιοκτήτριας του σπιτιού όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου με την οικογένειά της.

Όπως είπε ο κ. Μαυροειδάκος για την υπόθεση της δολοφονίας της Τζωρτζίνας, «η δικογραφία που έχει πάει στον εισαγγελέα είναι αψεγάδιαστη, λέει ακριβώς τι έχει συμβεί».

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ πρόσθεσε ότι θα γίνει ενδελεχής και αναλυτική έρευνα, προκειμένου να αποδειχθεί αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια και στους θανάτους των δύο άλλων παιδιών της οικογένειας.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;