Αγγελική Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μιλούσαμε για τα παιδιά και μπέρδευε τα ονόματά τους»
Αγγελική Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μου ζητούσε επίσης, να της βρω κάτι συγκεκριμένο που έψαχνε με εμμονή».

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη έχει καθηλώσει τους πάντες στους δέκτες τους με τις αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Η αξιόπιστη πηγή που επικοινώνησε με τη δημοσιογράφο την Παρασκευή 18/3 ανέφερε πως εντοπίστηκε ένα σοβαρό εύρημα σε ένα από τα τρία παιδιά που θα ξετύλιγε το κουβάρι της φρικτής αυτής υπόθεσης.

Στα τέλη του προηγούμενο μήνα η μητέρα των τριών κοριτσιών, μιλώντας στην εκπομπή, υποστήριζε πως δεν άργησε να ειδοποιήσει τους γιατρούς όταν η μικρή Τζωρτζίνα έπαθε κρίση.

Στις 25/3 η Αγγελική Νικολούλη μίλησε με πρόσωπα- κλειδιά για την υπόθεση.

Η συνομιλία της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής παγώνει του πάντες. Ψυχρή, αδιάφορη, κάνει σχόλια ακόμη και για το τρέιλερ της εκπομπής.

Και αυτή τη φορά η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη έριξαν φως στη πιο φρικτή των τελευταίων ετών.

Αγγελική Νικολούλη: «Έχω σοκαριστεί»

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, η Αγγελική Νικολούλη, σημείωσε ότι και η ίδια είναι σοκαρισμένη από την εξέλιξη της υπόθεσης των τριών παιδιών από την Πάτρα, λέγοντας πως εδώ και δύο εβδομάδες έβλεπε «φως» στην υπόθεση.

«Νιώθω και εγώ παγωμένη που μια μάνα τριών παιδιών κατάφερνε να παίζει στα δάχτυλα τους γιατρούς» είπε η ίδια.

«Όλο αυτόν τον καιρό μιλούσαμε συνεχώς, προσπαθούσα να αντιληφθώ τι κρύβει. Η Ρούλα προσπαθούσε να με ελέγξει, να μάθει ποιους μάρτυρες έχω, τι πληροφορίες θα φέρω στο φως. Μου ζητούσε, επίσης, να της βρω κάτι συγκεκριμένο που έψαχνε με εμμονή» πρόσθεσε.

Όπως αναφέρει η Αγγελική Νικολούλη, η 33χρονη κάποιες φορές μπέρδευε τα ονόματα των παιδιών, πώς δεν υπήρχε κανένα συναίσθημα και απέφευγε να μιλά για τις δύσκολες ώρες θανάτου των παιδιών. «Ήταν μια γυναίκα ψυχρή, ήξερε και τι θα τη ρωτήσεις, όχι μόνο την απάντηση».

«Εκεί που έσπασε, ήταν σε μια ανάρτηση που είχε κάνει ότι περιμένει αγοράκι, κάνοντας στη συνέχεια λόγο για λάθος διάγνωση κατά την εγκυμοσύνη της Μαλένας».

Όταν ρωτήθηκε πότε αντιλήφθηκε εμπλοκή της 33χρονης στην υπόθεση, η κ. Νικολούλη αποκάλυψε πως της είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση πώς, ενώ η μητέρα αναφερόταν στη Τζωρτζίνα ότι προστάτευε την Ίριδα, σε 15 ημέρες από τον θάνατο του βρέφους ένα υγιέστατο παιδί, οδηγήθηκε στο Καραμάνδειο νοσοκομείο με σπασμούς.

«Εκεί ήταν το βάρος όλο, έφερα πάνω- κάτω το νοσοκομείο. Ψάχναμε όλοι μέχρι που βρήκαμε τη μάρτυρα, τη μητέρα του παιδιού που βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο» πρόσθεσε.

Παράλληλα, η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε και στην πληροφορία που έλαβε για τη θανατηφόρα ουσία που βρέθηκε στις εξετάσεις της Τζωρτζίνας, ενώ επεσήμανε ότι στο αυριανό «Φως στο Τούνελ» θα προχωρήσει σε μια αποκάλυψη για κάτι που της ζητούσε επίμονα η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;